“HDZ-ovci i njihovi simpatizeri nisu dobrodošli!” – poručio im jedan kafić

Vodstvo rječkog bara Three Monkeys poručilo je članovima HDZ-a i simpatizerima stranke da kod njih više nisu dobrodošli nakon popuštanja mjera kojima je kafićima dozvoljena prodaja pića za van.

Njihov post na društvenim mrežama objavljujemo u izvornom obliku.

Povodom nagrade koju nam je urucio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe barovi od ponedjeljka mogu prodavati kavu za van( do sada su mogle pumpe,frizerski saloni,kiosci itd) imamo zamolbu za sve clanove ,glasace i simpatizere hdza.
Kao krajnji cin ponizenja sto smo dozivjeli od vas,nase vlade i vaseg premijera molimo v( ne zasluzujete veliko)as da ne dolazite u nas bar jer ovdje niste dobro dosli.
Iz razloga:
Sto nas premijer nije bio sposoban braniti mi toliko voljenu domovinu jer je anemican a ipak je jako sposoban grcevito braniti stekovine 30 godisnje vladavine hdza i njegovih pulena.

Iz razloga sto mi je sustavno i sistematski osiromasena zemlja do te granice da ni najveci optimisti vise ne vide izlaz iz ovog stanja.
Iz razloga sto je krađa svih oblika temeljni cilj vecine clanova i simpatizera vase stranke .Namjerno ne navodim imena jer nemamo toliko vremena pa da se netko od ekipe ne osjeti uvijeđen.
Iz razloga sto bilo tko tko ne razmislja poput vas je srbocetnik ,komunist ili sto vec.
Iz razloga sto vrlo strucno i savjesno postavljate ljude vec 30 god na pozicije koji nemaju ali bas nikakve predispozicije za obavljanje istih ali su podobni.
Tu moram navesti par imena jer bas moram, cisto radi evidencije .
Ministar gospodarstva izvjesni tić koji dana nije radio u tom istom gospodarstvu a mene zastupa a jos vise boli sto se u njegovim ocima vidi prezir prema bilo cemu poduzetnom.
Nasa putena vila gđica Rimac .
Sef HGK gospođa(nije slucajno) Burilovic-jel te sram sto si se cijepio dok onkoloski bolesnici pa cak i doktori cekaju i dalje na svoju dozu cjepiva koju si im ti potrosio?
Sef HOK nesto Ranogajec ili jac ne znam tocno .
Sin Luke Modrica gdin A.Markotic- licemjer u strucnoj literaturi.
Ne bi volio sad navoditi dalje jer mi se tlak dize opako.
Iz razloga sto je vas strucni stozer uvreda za sve ljude koji razmisljaju svojom glavom .

Ne zelim vas blizu svjesan da ce ovo moje pismo izazvati vasu reakciju i navalit cete na mene kao na drzavnog neprijatelja broj jedan.(koliko ste ih samo imali u svojim redovima ,sanader ,cobankovic ,general zagorac, opet poduzi popis stoga necu dalje ali ovakvi poput mene su najveci problem jer razmisljaju svojom glavom,jel da?
Svjestan sam da se nece nista promijeniti dok mali covjek ne digne glas i bas zbog toga vas molim da nas zaobiđete.
Nismo pristali i nikad necemo na ovo .
Zbog svih kolega koji jesu ili ce biti prisiljeni svoje poslove zauvijek zatvoriti,zbog svih suza isplakanih u samoci zbog neizvjesnosti ,zbog svog prozivljenog straha i ponizenja koje ste pruzili mom voljenom narodu i domovini.
Bilo je dosta.
NO PASARAN