FOTOGALERIJA Šetnica kao košnica, šetači kao pčelice zujali prije oluje!

Već od ponedeljka najavljena je velika promjena vremena koja bi trebala okončati dugotrajni toplinski val koji je zahvatio naše područje. Jedni se tome vesele, dok se drugi žaloste jer im ovakvo vruće vrijeme više odgovara. Koliko ljudi, toliko ćudi!

Ipak uzevši u obzir da će nekoliko sljedećih dana biti kišovito, možda olujno, a svakako puno hladnije, ovog su vikenda šetači okupirali Šetnicu sv. Barbare kraj rijeke Mure u Murskom Središću. Zujali su kao pčelice pa je u pojedinim trenucima šetnica izgledala poput košnice. Bilo je jako puno najmlađih, djece u pratnji roditelja koja su se najviše veselila na dječjem igralištu, puno mladih i zadovoljnih ljudi, biciklista, motorista…

Možda su istinktivno osjetili da ljeto polako prolazi pa ga treba do kraja iskoristiti jer već za sljedeći mjesec najavljene su opet moguće poplave uz visok vodostaj, za koji se nadamo da neće opet biti rekordni.

Na šetnici je kao i svake nedjelje bio naš fotoreporter Tin Tomanić, a ono što je snimio pogledajte u velikoj fotogaleriji.

(rt, foto: Tin Tomanić)