FOTOGALERIJA Leteći odred sletio na Mađerkin breg i održao odličan koncert

Leteći odred poznati je hrvatski rock band koji na sceni djeluje od 1992. godine. Zanimljivo da ih je u Osijeku otkrio, podržao i lansirao Husein Hasanefendić, vođa Parnog valjka. Leteći odred do sada je izdao 13 albuma na kojima se nalaze njihovi najveći hitovi, a koje je napisao njihov frontmen Denis Dumančić, poput „Sanjao sam moju Ružicu“, „Večeras je dušo rođendan tvoj“, „Od Prevlake do Dunava“, „Hej lutkice“, „Daj mi sebe“, „Žao mi je“, „Ja sam mali Mate“, „Kažu“, „Jednu mladost imam“, „Ljubav nije matematika“ „Bez obaveza“, „Studeni“, “Možeš ti sve što hoćeš”, “Volim te još”, “Hajde reci mi”…

Jučer. 9. rujna “piloti” su održalil koncert u Međimurju na njegovom najupečatljivijem mjestu, a to je svakako Marđekin breg, vidikovac koji je visok je 27 metara pa se posjetitelji nalaze na najvišoj točci Međimurja, točnije na 361 m nadmorske visine. Pogled koji se pruža s njega ostavlja bez daha, a bez daha su ostali i članovi Letećeg odreda jer su priredili jedan odličan i dinamičan nastup.

Na koncertu je bio naš fotoreporter Tin Tomanić, a kako je bilo na ovom jedinstvenom događaju pogledajte u fotogaleriji.

(rt, foto: Tin Tomanić)