FOTO Macanov Božićni party

Na isteku još jedne, i više nego uspješne, sporte godine, članovi Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan okupili su se na eventu koji postaje klupski brend: Božićni party.

Nakon odličnih prošlogodišnjih reakcija Macanovci su u srijedu 21. prosinca još jednom uspješno organizirali manifestaciju koja je rijetko koga ostavila ravnodušnim. Drugu godinu zaredom Božićni party je okupio veselo mnoštvo djece, roditelja, trenera, suradnika, građana pa čak i Djeda Mraza i njegove vilenjake! Božićna glazba i predivna svjetla koja su osvjetljavala Macanov dom bili su najbolja pozivnica svima da se pridruže na rukometnom igralištu iza Macanovog doma gdje su zajedničkim snagama kitili bor, uživali u toplom, mirisnom čaju, ukusnim hot dogovima, grijali se uz vatru, plesali i vježbali s Djedom Mrazom, zasladili se slatkišima iz njegove vreće, podijelili klupske majice, pjevali božićne i navijačke pjesme i pogledali spektakularni vatromet.

U našem najtrofejnijem sportskom kolektivu ovu 2022. godinu pamtit će po dobrom: ne samo da su se gimnastičarke i gimnastičari iz Čakovca pokazali u najboljem svjetlu i postigli fantastične rezultate, nego klub ove godine s ponosom slavi 30 godina rada pod nazivom „Marijan Zadravec Macan“ Čakovec. Poruka koju su poslali s rukometnog igrališta iza Macanovog doma bila je jednoglasna: u sljedeću godinu ulaze puna srca i velikom željom da ovogodišnje rezultate ne samo ponove, već i nadmaše.

Ovim tradicionalnim predbožićnim druženjem na otvorenom htjeli su se zahvaliti svima koji su kroz godinu pratili, podržavali, ohrabrivali i slavili uspjehe zajedno s veselom i vrijednom ekipom Gimnastičkog kluba „Marijan Zadravec Macan“ Čakovec. A najljepšu čestitku svima poslao je najbolji sportaš Međimurja, Filip Ude koji je svim članovima i simpatizerima čakovečke gimnastičke obitelj  zaželio sretan Božić, ugodne blagdane i uspješnu i sretnu novu 2023. godinu!

Čakovec sport