FOTO: Ludilo i kaos u METALAC Industrial Baru na BLAST FROM THE PAST partyju

U Čakovcu je tradicionalan Božić proveden u krugu obitelji uz pucketanje u kaminu i Klince s Ribnjaka odavno stvar prošlosti. Kraj godine za ekipu iz daljnje i bliže okolice značio je da je bilo vrijeme za uskakanje u najodvratnije odjevne kombinacije i hodočašće u METALAC Industrial Bar koje je garantiralo povratak u bezbrižne dane djetinjstva za one odrasle u devedesetima željne lude zabave popraćene neprežaljenim TREŠ hitovima.

I ove godine nastavljeno je u istom tonu – vrijedna ekipa okupljena u Klub Prostor – “CeZam” Čakovec i 3FF već šesti put častila je nezaboravnim BLAST FROM THE PAST partyem koji je jučer 25. prosinca bio „najveći, najluđi i najužasniji“ do sad.

U Metalcu je partijanere na sam  Božić dočekao autentični 90’s ambijent, gromoglasni razglas by Tobotoklo Sound System 🔊 i hrpetina popratnih sadržaja i konfeta 🎉🎉 , a atmosferu su upotpunili pozitivnom energijom, pažljivo neuvježbanim plesnim pokretima i glasnicama E.T., Mineu, Tajči i ostale velikani rane CRO scene.

Za kvalitetan odabir nekvalitetne muzike i ovaj je put bio zadužen DJ SPETZ, koji je prvo zagrijavao svima poznatim pop/rock/dance hitovima iz 90-ih i ranih 2000-ih. Nakon prisjećanja nezaboravnih one-hit wondera uslijedila je špica večeri i višesatni kaos uz (ne)uspješnice CRO DANCE scene uz koje je na plesnom podiju ostavljeno i zadnje zrno ponosa i kapi znoja. Kao šlag na 90’s tortu, u ranim jutarnjim satima na stejđ je stupio DJ KOLOVOZ koji se vratio iz Ekvadora naoružan kultnim techno/trance hitovima kojima je iz svih izvukao i zadnje atome snage.

Kakvo je to „ludilo“ vladalo jučer pogledajte u velikoj fotogaleriji koju je snimio naš fotoreporter Tin Tomanić.

(BFTP, foto: Tin Tomanić)