FOTO Kontakt policajci PP Prelog preventivnim aktivnostima sudjelovali na „Dječjem biciklističkom kampu 2022.“

 

U organizaciji Biciklističkog kluba Prelog, u utorak 23. i srijedu 24. kolovoza 2022. godine od 18 do 19:30 sati na sportskim terenima Sportsko rekreacijskog centra “DG Sport”, u Prelogu održan je “Dječji biciklistički kamp 2022.”.

Na kampu je sudjelovalo oko 70-tak djece uzrasta od 4 do 14 godina. Pod vodstvom članova Biciklističkog kluba Prelog, u dva dana održavanja, djeca su se kroz igru i druženje upoznala s osnovama biciklizma.

Prvog dana održavanja kampa s provođenjem mnogobrojnih preventivnih aktivnosti sudionicima kampa, sada već tradicionalno, priključili su se kontakt policajci Policijske postaje Prelog. Okupljenim mališanima održali su zanimljivo i edukativno predavanje o sigurnom sudjelovanju biciklima u prometu. Svako dijete tom prilikom je darivano je prigodnim poklonom, reflektirajućom trakicom (osigurane sredstvima iz Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske).

Članovima kluba i prisutnim roditeljima kontakt policajci predstavili su preventivne akcije “Zaštitimo svoj bicikl“ i “Zajedno do veće sigurnosti“ te su im pritom podijeljene edukativne brošure.

           

Foto: BiciklističkI klub Prelog

POLICIJSKI  SLUŽBENIK 

Glasnogovornik

Radovan Gačal