FOTO Druženja djece, roditelja i odgojitelja Dječjeg vrtića “Maslačak”

Druženja djece, roditelja i odgojitelja u dječjem vrtiću vrlo su vrlo važna jer uspostavljamo temelj za dobar odnos i zdravu komunikaciju  između djeteta, roditelja i odgojitelja.  Uključivanjem roditelja u druženje i igru približavamo obitelj vrtiću i vrtić obitelji.

Stoga je naš cilj uz ugodna i poticajna druženja omogućiti kvalitetnije druženje roditelja, djeteta i odgojitelja, učiti jedni od drugih, upoznati načine komuniciranja s djecom i primijeniti ideje za kvalitetno provođenje vremena s djecom.

U toj namjeri odgojitelji jasličkih i vrtićkih skupina Dječjeg vrtića Maslačak te skupine ” Suncokreti” iz Peklenice organizirali su tijekom svibnja i lipnja raznovrsna druženja, kratke izlete vlakom ili pak turističkim vlakićem, igre na otvorenom uz roštilj te šetnje do grada i čašćenje sladoledom.

Djeca su najviše uživala te bila ponosna na sebe i na svoje roditelje koji su mogli  sudjelovati  i u ovakvim vrstama aktivnosti. Dječji smijeh i igra dominirali su u svim aktivnostima, a roditelji su uživali u opuštenoj atmosferi, razgovoru i razmjeni iskustava.

 

DV Maslačak