Film koji je utjecao na milijune ljudi u srijedu 02. listopada u CZK “Rudar”

U srijedu  02.10.2019. u 19h u CZK “Rudar” prikazati će se dokumentarni film “40 dana…” koji je utjecao na milijune ljudi. DOĐITE, budite i vi dio globalnog pokreta koji mijenja živote!

DOKUMENTARNI FILM „40 DANA…“ GOVORI O RJEŠENJU PROBLEMA POBAČAJA, O PLODOVIMA I REZULTATIMA NAJVEĆE SVJETSKE MOLITVENE PRO-LIFE INICIJATIVE „40 DANA ZA ŽIVOT“. RADNJA FILMA BOGATA JE BROJNIM SVJEDOČANSTVIMA MOLITELJA I SUDIONIKA INICIJATIVE, ŽENA I MUŠKARACA KOJI SU ODABRALI ŽIVOT. KADROVI S NJIHOVOM DJECOM ULJEPŠAVAJU CIJELU FILMSKU PRIČU. DIO OVE VELIKE FILMSKE PRIČE TAKOĐER ČINE I SVJEDOČANSTVA ONIH KOJIMA JE PRIJETIO POBAČAJ, ALI I ONIH KOJI PATE OD RANA POBAČAJA.

FILMSKA PRIČA UVODI ČOVJEKA U ISTINITU STVARNOST BORBE IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI TE ODGOVORA NA PITANJE O TEMELJU BORBE ZA ŽIVOT I ŠTO JE IZVORIŠTE KULTURE ŽIVOTA. FILM JE NASTAO SA ŽELJOM DA SE SVIJETU POSVJEDOČI PROŽIVLJENO ISKUSTVO BORBE ZA ŽIVOT U HRVATSKOJ I POSVJEDOČE DIVNA BOŽJA DJELA KROZ INICIJATIVU U HRVATSKOJ I SVIJETU. FILM JE SNIMAN NA PROSTORIMA CIJELE HRVATSKE, A OBOGAĆEN JE I KADROVIMA IZ BUDIMPEŠTE, LONDONA, RIMA I HOUSTONA.

UZ BROJNE, U FILMU SUDJELUJU TRI NOSITELJA INICIJATIVE. POKRETAČ I PREDSJEDNIK SHAWN CARNEY, INTERNACIONALNI DIREKTOR ROBERT COLQUHOUN I PREDSJEDNIK ZA HRVATSKU ANTE ČALJKUŠIĆ.

SCENARIJ I REŽIJU POTPISUJE PREDSJEDNIK ZA HRVATSKU ANTE ČALJKUŠIĆ, A KAMERU, MONTAŽU, TON I RASVJETU IVAN LOVRIĆ.

(Janja Kontrec, https://40danafilm.com/)