Dođite u Terme Sveti Martin, pokažite svoje umijeće pirueta na ledu i zaplešite uz dobru glazbu

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE SVETI MARTIN NA MURI POZIVA VAS NA ZABAVAN VIKEND U TERMAMA SVETI MARTIN

Najljepša čarolija još uvijek traje u Termama Sveti Martin, gdje je ove zime svoje mjesto pronašlo potpuno novo klizalište, koje je otvoreno za sve posjetitelje od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom od 10 do 22 h, a petkom i subotom od 10 do 00 h. Nakon klizanja, vratite energiju ukusnim domaćim proizvodima lokalnih OPG-ova ili posjetite Pub Potkova i probajte neke od najboljih burgera u ponudi.

Nakon „dobre klope“ pronađite svoje mjesto ispred pozornice i u petak, 14.01.2022. od 21h uživajte u glazbenom nastupu grupe Like father like son, dok vas već u subotu 15.01.2022. očekuje dobra zabava i puno plesa uz Tamburaški sastav Podrumari, koji na istoj lokaciji nastupa od 21h. Za najmlađe posjetitelje, terme su pripremile zabavan animacijski program na samom klizalištu uz maskotu Martija, svakog dana u 17h, te kvizove za one malo veće u Pubu Potkova.

Terme su se pobrinule i da do kraja siječnja svaki vikend ispune dobrim vibracijama i živom glazbom pa vas tako očekuju Kumovi, 22.01.2022. i posebni koncert za zatvaranje Adventa u Termama Sveti Martin – tamburaši u starkama Mejaši, 29.01.2022.

Važno je napomenuti kako će sukladno novim propisanim mjerama za prisustvovanje svim navedenim koncertima i nastupima na otvorenom, biti potrebno imati valjanu Covid potvrdu koja će se provjeravati prilikom dolaska.

TZO Sveti Martin na Muri