Do rane zore “odfeštana” još jedna “Rudarova noć”

Kao i svake godine već po tradiciji NK „Rudar“ Mursko Središće održava svoju tradicionalnu zabavu pod nazivom „Rudarova noć“ koja je uvijek pa tako i ove godine lijepo posjećena. Više od 170 gostiju došlo je profeštati u Pansion „Ilonka“ kako bi i tako pokazali svoju privrženost klubu. Normalno da su se tu našli i igrači kao i mnogi članovi uprave na čelu s predsjednikom Damirom Cilarom, koji su ujedno bili i nosioci ovog lijepog druženja.

Na zabavi su se našli i družili i gradonačelnik M. Središća Dražen Srpak te njegov kolega iz susjedne države novoizabrani župan općine Lendave Janez Magyar, pa će sigurni smo i ovo biti jedan od trenutaka za novu dobru daljnju suradnju dvaju susjednih gradova.

I ove godine osim dobre zabave i plesa poseban ugođaj samom druženju bila je tombola koja je zahvaljujući sponzorima Zdenki i Franji Sobočan (1. nagrada 7 dana na moru), Hotel Picok Đurđevac (vikend za dvije osobe) InterviličariM. Središće gospodin Zvonko Babić( ručni viličar) te sijaset manjih praktičnih nagrada.

Na kraju se sreća osmjehnula Bojanu Kodbi koji je osvojio sedmodnevno bivanje na Jadranu, a vele njegovi prijatelji da si je taj strastveni Rudarovac to i zaslužio kako dugo je čekao i pecao taj ulov.

Dalmatinka Alenka Kodba će u Podravinu na vikend u Đurđevac dok Zoran Bogdan dobitnik treće nagrade prije svega mora zahvaliti  Jasminki Cilar koja se odrekla svog dobitka u korist nekog drugog, a to je bio srećković Zoran.

Lijepo druženje i fešta za pamćenje trajala je do ranih jutarnjih sati i bio je to jedan prelijepi uvod u blagdane koji nas očekuju.

I mi ćemo na kraju reći ono što stalno ističu igrači Rudara.

ZA koga?  Za Rudar!!!!

Volim ga, volim ga

Volim, volim Rudara!!!!!!!!! 

Vidimo se i iduće godine na još jednom takvom nezaboravnom druženju, nadamo se u višem rangu natjecanja, a i u novim prostorijama poručuju iz Rudara.

(tekst Z. Rihtarec. Foto: NK Rudar, ds)