Borba znanja – 33. River pub kviz

REKORDNI I ODLIČAN 33.  PUB KVIZ U RIVERU

“Ono što mi znamo je samo jedna kap – ono što ne znamo je ocean” – svečano je izjavio Isaac Newton, engleski znanstvenik, fizičar, matematičar i astronom. Ovu čuvenu misao vjerojatno je izrekao poslije 1666. godine, nakon što se počeo baviti “jabukama” i gravitacijom. I mi Međimurci se često bavimo jabučnicom i posljedično tome gravitacijom zemlje i mjeseca…

U utorak 09.07. u Caffe baru Riveru u Murskom Središću održan je odličan 33. pub kviz, u organizaciji voditelja Jadranka Kirića. Učestvovalo je 8 znalačkih jakih ekipa, 30-tak odličnih kvizaša i ekipa vatrenih navijača na šanku i terasi.

Nakon kvalitetne borbe znanja, prvo mjesto osvojila je ekipa NA BRZINU SKLEPANI iz Preloga – Črečana – Lopatinca (Ivan Mijić, Damijan Bermanec, Josip Treska i Zoran Horvatić) sa 79 bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa KEŠ DŽONI, a treće mjesto ekipa RUNDA DARKA RUNDEKA. Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe PEANUTS, ZIZI TOP, NO NAME, UMORNI i NAPOLITANKE.

Nagrade za prve 3 ekipe osigurali su donatori: ZLATARNA BRUNO POSAVEC, Josipa Broza 2, Mursko Središće + TITANIO OPTIKA, Josipa Broza 3, Mursko Središće + Caffe bar RIVER Mursko Središće.

Sljedeći  pub kviz u Riveru biti će u utorak 30.07. u 19,00 sati.

Voditelj Jadranko Kirić priprema zanimljiva i raznovrsna pitanja te odlične nagrade donatora, River će osigurati hladno piće, dobru glazbu i ugodnu klimatiziranu atmosferu, a vi donesite svoje znanje i dobru volju.

Pozvani ste, dođite i dobro se zabavite. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto – BBB