Bloger Krule, Pub Quiz, Komedija i Noctruno Acoustic na 2. rođendanu međimurske pivovare Lepi Dečki u Starom Hrastu

Bloger Krule, rođendanski Pub  Quiz, Komedija i Noctruno Acoustic. Četiri dana, četiri eventa, Stari Hrast, a sve za dvije godine pivovare Lepi Dečki! Već je prošlo dvije godine otkako je Međimurje (ponovo) dobilo pivovaru. Lepi Dečki su u samo 730 dana postali ljubitelji mnogih Međimuraca, ali i šire i polako narasli. Rođendanski party trajat će čak četiri dana, uz mnogo pive, odlične klope iz režije Starog Hrasta i još više dobre zabave. Evo raspored odličnog vikenda na kraju travnja:

24.4. od 19:00 sati: Blogger Krule – druženje sa vjerovatno najosebujnijim “bloggerom”

25.4. od 20:00 sati: Pub Quiz Čakovec, 139. kviz u Starom Hrastu, tri godine kvizanja i znanja

26.4. od 20:00 sati: Nocturno Acoustic, noć balada, glazbe i dobrog piva

27.4. od 20:00 sati: Komedija – trubaduri transglobalnog umjetničkog sindikata. Sve znamo

Od 26. – 27. travnja u 16, odnosno od 18 sati možete doći i na vođene ture po pivovari, degustacije i malo duže degustacije. Sve ture su na prijavu, maksimalno 15 posjetitelja – jednostavno dođite u Stari Hrast i prijavite svoju šetnju po pivovari!
Gotovo četiri stotine tisuća litara piva, čak 11 stilova, 11 odličnih imena, dva radlera i nekoliko stotina tisuća boca prošlo je kroz pivovaru, dva puta smo rasli, a uskoro idemo i na veći, zanimljiv i pomalo neočekivan prostor….

Vidimo se na rođendanu i fešti kod Lepih Dečki i u Hrastu!

Čakovečko, Međimursko, Kaj-El, Kaj-Pa, Zrinski, Mina, Waitapu, Steiner, Radler, Dark Side Radler, The Dark Side, To je Vuk, Regoč, Tria de los Muertos… #lepidečki

(Krešimir Biškup)