BLACKLISTED organizira treći TrackDay u Novom Marofu uz potporu Međimurske i Varaždinske županije

BLACKLISTED organizira treći ovogodišnji cjelodnevni TrackDay na karting stazi “Rauš” Novi Marof, dana 6. listopada 2018. godine s početkom u 8:00 sati. Riječ je o Eventu ljubitelja automobilizma da svoje stečeno iskustvo u prometu prezentiraju na stazi u cilju promicanja prometne kulture i povećavanja sigurnosti u prometu. Krucijalni cilj projekta je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na hrvatskim cestama. Očekuje se oko 100 vozača i preko tisuću posjetitelja na dan Eventa, a isti će biti prikazan u televizijskoj emisiji ShiftTV na kanalu Sportska televizija (SPTV) te sportskom programu kanala srceTV.

Prethodno spomenuto je prepoznato od strane Međimurske i Varaždinske županije od samih župana gosp. Matije Posavca i gosp. Vladimira Čačića koji će nam  se najvjerojatnije pridružiti na dan samog Eventa. Događaj je prepoznat i od Ministarstva unutarnjih poslova RH koji će predstavljati svoje tzv. „presretače“, Hrvatskog autokluba i ostalih sponzora koji će spomenuti Event podići na viši nivo svojim određenim aktivnostima.

Auto klub BLACKLISTED je neprofitna organizacija osnovana u cilju promicanja prometne kulture i povećanja sigurnosti u prometu. Krucijalni cilj Kluba je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na hrvatskim cestama.

 WEB

http://www.blacklisted.hr

https://www.facebook.com/BLACKLISTEDInc/

https://www.instagram.com/blacklisted.inc/?hl=hr

Promo video:

https://www.youtube.com/watch?v=ZC1QwfPPQGE

https://www.youtube.com/watch?v=5xnI94I4YIQ

Blacklisted inc.

Saša Horvat