Biciklistička avantura prijatelja od Stuttgarta do Murskog Središća

Životni put je prijatelje Roberta Bogdana i Krunoslava Žilavca odnio daleko od domovine, u daleku Njemačku gdje žive sa svojim obiteljima i zarađuju za svoju životnu egzistenciju.

No hrvatsko i međimursko srce nikad ne zaboravlja svoje korijene te se tako i oni svake godine kada im prilika dopušta vraćaju na svoja nezaboravna međimurska ognjišta. No ove godine su se za povratak u domovinu odlučili na malo drugačiji način.  Zaljubljeni u biciklizam odlučili su da tih 850 kilometara od Stuttgarta do Murskog Središća prijeđu biciklima. Krenuli su  u subotu 18. 08. 2018. , a njihov  dolazak u Mursko Središće očekuje se u četvrtak 23.08.2018. negdje pred večer ispred Beach bara „Trska“.

Zato svi vi koji ste u mogućnosti da se u to vrijeme nađete na šetnici svakako nemojte propustiti taj događaj da pozdravite te naše avanturiste kod dolaska u svoje Međimurje i Mursko Središće. Inače dečki svoj put kojim prolaze svakodnevno objavljuju na svojim Facebook stranicama , pa otprilike možete vidjeti gdje se u kojem trenutku nalaze. Mi ćemo s naše strane svakako popratiti ovu avanturu naših Serjojnčara te  čuti njihove impresije s tog ne baš laganog putovanja.

Zato dečki samo hrabro naprijed i oprezno na cestama, a mi vas svi čekamo.

(tekst: Zlatko Rihtarec, foto: Facebook K. Žilavec, R. Bogdan)