BESPLATNI PROGRAMI za djecu i odrasle terapeutkinje Kristine Gite Kavran u Čakovcu – donosimo raspored

Kristina Gita Kavran ovim je prostorima poznata po svom bogatom stvaranju na području glazbe, slikarstva i pisanja, no iza nje je i 15 godina iskustva u terapijskom radu s djecom i odraslima. Diplomirana životna i socijalna savjetnica svoje usluge pruža u vlastitoj akademiji “KaGita” osnovanoj s ciljem prenošenja i širenja znanja te pronalasku rješenja za svakog pojedinca u postizanju najboljih rezultata, bilo osobnih ili poslovnih ciljeva, otkrivanju novih talenata i poticanja na humano djelovanje.

Za kraj godine odlučuje se za još jedan humanitarni korak te pod vlastitim vodstvom, u subotu 3. i nedjelju 4. prosinca, organizira besplatne radionice “Relax Kids” i “Zvučna Gong kupka – Gnothi Seauton”. Cilj oba programa je pokušati djeci i odraslima pomoći da se u ovakvim zahtjevnim vremenima opuste i riješe stresa. Više o programima saznajte u nastavku!

https://fb.me/e/2jiDGnIbZ

RELAX KIDS

Program “Relax Kids” diljem svijeta se dokazao kao jako uspješan i efikasan, a provodi se u 7 koraka kroz koje djeca uče kako se umiriti, fokusirati i opustiti. Ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, disanje, afirmativne rečenice, svjesna pažnja i vizualizacija radnje su koje čine ove radionice.

Program će se provesti u subotu 3. prosinca u dva termina: za djecu od 4 do 6 godina u trajanju 9:00 – 9:45 i za djecu u dobi od 7 do 10 godina u trajanju 11:00 – 12:00 sati.

Relax Kids, a na radionicama će se djeci pristupati zabavnim i njima zanimljivim načinom učeći ih jednostavnim i djelotvornim tehnikama svjesne pažnje, kontrole stresa, tehnikama opuštanja koje ih uče kako razviti kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju i vizualizaciju razvijajući i pružajući im na taj način vještine i alate koji ostaju za cijeli život.

Dobro došli ste na mjesto gdje će sva djeca biti voljena, podržana, sigurna i shvaćena i gdje se mogu kroz opuštanje i igru zabavitii i uz to učiti. Radionica je besplatna, ali je obavezna prethodna najava isključivo na broj 099 5175 662.

ZVUČNA GONG KUPKA

Zvukoterapija primjena je zvuka u terapijske svrhe te koristi određene frekvencije kako bi putem zakona rezonancije utjecala na svaku stanicu u tijelu i balansirala lijevu i desnu moždanu polutku.

Zvuci gonga imaju moć koja vodi u stanje duboke opuštenosti, nerijetko i sna, brisanja osjećaja za vrijeme, prostor, a gong kupka poznata je kao sredstvo pomlađivanja duha i regeneriranja tijela. Nakon programa “Gnothi Seauton” (u prijevodu “Spoznaj samoga sebe”) tijelom vlada mir, unutarnji spokoj i tišina. Uz raskošne zvukove i vibracije odmoriti ćete od svega – vlastitih glasnih misli, tuđih očekivanja, briga, buke, gužve, nervoze, agresivnosti, užurbanosti i napetosti.

Na trenutak stanite i zaustavite užurbanost današnje svakodnevice te u nedjelju 4.prosinca dođite na jedan od dva termina zvučne gong kupke u zgradu Scheier. Prva radionica bit će održana od 15:00 do 16:30 sati, a druga od 17:00 do 18:30 sati.

Izaberite vrijeme koje vam bolje odgovara i svom tijelu priuštite opuštanje koje je zaslužilo nakon cijelog tjedna. Ova radionica je također besplatna, ali isto tako je potrebna prethodna najava na broj 099 5175 662.

Uz ove dvije vrste radionice, održat će se i drugi set – u subotu, 17. prosinca i nedjelju 18. prosinca, također po programu “Relax Kids”, dok u drugom danu na red dolaze i radionice “Konstelacije”. Detaljnije uskoro! (m)