Baloni na vrući zrak uveličali prelošku manifestaciju Opera pod zvijezdama

Tek nešto više od 50 dana ostalo je do najpopularnije nove manifestacije na sjeveru – Festivala balona na vrući zrak Prelog, a upravo su baloni ove nedjelje uveličali početak jedne druge, tradicionalne, manifestacije.

Preloška manifestacija Opera pod zvijezdama ponovo se održala ove nedjelje, a sam početak uveličali su baloni Balon kluba Zagreb koji su tako simbolično najavili 2. festival balonana vrući zrak! Balon Geopriče i posebni balon s motivima slike Ivana Rabuzina “Pozdrav suncu”, poletjeli su iz samog centra grada Preloga i nakon kruženja iznad Preloga, Cirkovljana, Donjeg Kraljevca, odlučili se spustiti u polje kraj vodotornja kod Čehovca.

Baloni su mamili poglede, automobili su se zaustavljali kako bi svatko okinuo “savršenu” fotku, a upravo takve je ulovio naš Marko Kiš u čijim fotkama uživamo u galeriji.

Festival balona na vrući zrak Prelog održat će se po drugi put od 1. do 3. rujna, s letačkim aktivnostima koje će početi i nekoliko dana ranije. Posjetitelje očekuju i koncerti, radionice, letačke aktivnosti rekreativnih letjelica i bogat gastro sadržaj.

Vidimo se u Prelogu!

Krešimir Biškup