Akcija Narodnog radija i tvrtke QBen: Osvoji još jednu pametnu klupu za svoj grad!

Narodni radio je, u suradnji s tvrtkom QBen, koja proizvodi pametne klupe, pokrenuo akciju u kojoj darujemo tri takve klupe nekom od slušatelja, u različitim gradovima Hrvatske.

Akciju smo nazvali ‘Pametna klupa za pametni grad‘, a ono što je različito od ostalih nagradnih igara je to što slušatelji ne osvajaju klupe za sebe, nego za svoj grad!

Pametne klupe QBen Wave imaju:

  • 4 USB punjača
  • 2 bežična punjenja
  • Internet 3G/4G
  • LED rasvjeta

Zadatak slušatelja, koji žele modernizirati svoj grad, je da u Facebook komentaru na FB stranici Narodnog ispod statusa objave fotografiju lokacije s objašnjenjem zašto bi se pametna klupa uklopila u njihov najdraži park, ulicu, šetnicu ili trg. Narodni će odabrati najzanimljiviju prijavu i ostvariti nečiju pametnu želju.

  1. Prvi FB status 28.9.
  2. Drugi FB status 5.10. + proglašenje prvog dobitnika
  3. Treći FB status 12.10. + proglašenje drugog dobitnika
  4. 19.10. proglašenje zadnjeg dobitnika

http://narodni.hr/index.php/2018/09/28/pametna-klupa-za-pametni-grad-fotku-lupi-i-klupu-pokupi/

Pametna klupa za pametni grad – Fotku lupi i klupu pokupi …

narodni.hr

  1. krug (druga prilika za osvojiti klupu) Drugi krug počinje u petak 5. listopada 2018. Tvoj zadatak je da do petka 12. listopada 2018. točno u podne u komentaru na novi Facebook status objaviš svoju sliku lokacije gdje bi volio vidjeti klupu i kratko objašnjenje zašto je baš tu potrebna pametna klupa.. 3. krug (treća prilika za osvojiti klupu) …

Slušatelji ne osvajaju nagradu samo za sebe, nego za svoj grad – tražimo nekog tko želi napraviti nešto da njegov kvart bude ljepši i pametniji!

Dora Srdar Programski producent

(foto: rt, NR)