30-tak sudionika na zanimljivom 31. pub kvizu RIVER

Nikola Kopernik, poljski znanstvenik, astronom i matematičar, rekao je “Znati da znamo ono što znamo i da ne znamo ono što ne znamo, to je pravo znanje”.

U utorak 11.06. u Caffe baru Riveru u Murskom Središću održan je 31. pub kviz, u organizaciji voditelja Jadranka Kirića. Učestvovalo je 5 ekipa, 30-tak odličnih kvizaša i nekoliko vatrenih navijača na šanku i terasi.

Prvo mjesto osvojila je ekipa DOĐITE U VINJERAC iz Murskog Središća-Bjelovara-Zadra (Nenad Horvat, Josipa Horvat, Lovro Horvat, Karlo Plazina i Dominik Varga) sa 81 bodom. Drugo mjesto osvojila je ekipa KEŠ DŽONI, a treće mjesto ekipa PEANUTS. Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe ZIZI TOP I BITKOJN 19.

Nagrade za prve 3 ekipe osigurali su donatori: Kavana i catering ARKA Sveti Martin na Muri + OPG MARTINA MEDVAR, Matije Gupca 23, Mursko Središće + Cvjećarnica i poklon galerija SALIX, J.B.Tita 88a, Mursko Središće + Vinarija obitelj NOVAK – Mursko Središće/Gradiščak i Caffe bar RIVER Mursko Središće.

Sljedeći javni pub kviz u Riveru biti će u utorak 25.06. u 19,00 sati. Voditelj Jadranko Kirić priprema zanimljiva i raznovrsna pitanja te odlične nagrade donatora, River će osigurati hladno piće, dobru glazbu i ugodnu atmosferu, a vi donesite svoje znanje i dobru volju.

Pozvani ste, dođite i dobro se zabavite. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto – BBB