260 međimurskih rekreativki na 46. Ožujskim susretima žena u Malom Lošinju

Ožujski susreti žena Hrvatske, tradicionalna  je manifestacija u organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije »Sport za sve«.  Cilj manifestacije je ukazati na važnost rekreacije i aktivnog načina življenja na zdravlje i dobrobit žena. Susreti svoju dugogodišnju postojanost zahvaljuju privlačnim i suvremenim programima aerobike i fitnesa. Rekreacijsko vježbanje uz vodstvo istaknutih voditelja i stručnjaka ujedno je i prikaz novih ideja i sadržaja.

Mjesto održavanja Ožujskih susreta žena mijenjalo se tijekom godina, a zadnje tri godine održali su se u Malom Lošinju.

Susreti traju četiri dana tijekom kojih je rekreativkama organiziran raznovrstan sportski sadržaj – rekreativnog vježbanja. Ove godine učestvovalo je 600 žena iz cijele Hrvatske.

U organizaciji  MSSR „Sport za sve“ iz Međimurja od 24. do 27. ožujka na Ožujskim susretima  učestvovalo je 260 žena, koje su kroz ova četiri prekrasna dana uživale u ponuđenom programu vježbanja , šetnjama, druženju i plesu.

Sportsko-rekreativni sadržaji koji su ove godine bili ponuđeni sudionicama su:

vježbe s drvenom palicom, Mini Band za maxi učinak,  Kružno-intervalni trening-  i vježbe u vodi. Programi su se provodili u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Predsjednica Aktiva voditelja

 MSSR“Sport za sve“

Anica Varga