ŽUPANIJSKI TURNIR U „BELI“ Članovi USR „Sport za sve“ Mursko Središće osvojili zlato i srebro

U subotu 02.11.2023. godine održan je Županijski turnir u Beli . Domaćin turnira bila je USR „Sport za sve“ Mursko Središće, a u sklopu sportsko-rekreacijskih aktivnosti koje provodi Međimurski savez sportske rekreacije „Sport za sve“ . Turnir se održao u Društvenom domu u Peklenici s početkom u 15,00 sati.

Na turnir se sveukupno prijavilo  14 parova.  Iz USR „Sport za sve“ Mačkovec 1 par, USR „Sport za sve“ Pribislavec 1 par ,  USR „Sport za sve“ Selnica  2 para , Društvo osoba s tjelesnim  invaliditetom Međimurske županije 1 par , USR „Sport za sve“ Mursko Središće  8 parova.  Sudjelovao je i jedan  par  sa članicom  USR „Sport za sve“ Mursko Središće  i članom Društva osoba tjelesne invalidnosti MŽ.

Nakon pozdravnih riječi predsjednice USR „Sport za sve“ Mursko Središće  Nade Hoblaj i tajnika MSSR „Sport za sve „ Marijana Vugrinčića  započeo je turnir koji je trajao do kasnih večernjih sati.

Za USR „Sport za sve“ Mursko Središće kartali su:  Vargazon Mirjana i Frančić Mira , Brodar Natalija i  Golubić Mladen, Rihtarec Đurđica i Brodar Marijan, Trstenjak Dragica i Brodar Irma , Halas Karolina i Horvat Đurđica, Trstenjak Marija i Rajf Marina, Valenta Marija i Valenta Marko,  te Vugrinec Sandra i Hoblaj Nada , dok je Oreški Štefica kartala sa članom  iz Društva osoba s tjelesnim invaliditetom MŽ.

Nakon završetka turnira podijeljene su medalje za osvajanje  prva tri mjesta na turniru.

Turnir i zlatnu medalju osvojili su Marija i Marko Valenta iz USR „Sport za sve“ Mursko Središće , drugo mjesto i srebrna medalja pripala je također članicama USR „Sport za sve“ Mursko Središće  Miri Frančić i Mirjani Vargazon, dok su treće mjesto osvojile članice USR „Sport za sve“ iz Mačkovca.

Za dobro raspoloženje pobrinule su se članice Udruge  Marija Golubić i Darinka Krklec koje su   kartaše u toku turnira opskrbljivale  kolačima i pićem, a  koje su ispekle i  osigurale  vrijedne kartašice domaćina.

Tajnica Udruge :

Anica Varga