Zrinskice se vraćaju iz Umaga s uvjerljivom pobjedom

Rukometašice Zrinskog brzo su se vratile na pobjednički kolosijek i  prebrodile prošlotjedni  domaći poraz od Dalmatinke. Iz Umaga se vraćaju s vrijedna dva boda uvjerljivom pobjedom, iako sam početak nije naslućivao na takvo što. Ali samo prvih desetak minuta kada je Umag imao prednost čak 8:2. Slijedi serija s devet uzastopnih golova Zrinskog bez primljenog pogotka i u  već 14. minuti Čakovčanke vode 8:11 .  Domaće rukometašice još jednom su se na kratko vratile u igru kada u 23. minuti vode 17:15 i to im je bilo sve.  Do kraja poluvremena u utakmici s jako puno golova  Zrinski ponovo preokreće i na odmor Mrđenove igračice odlaze s tri gola prednosti  ( 18:21 ).

U drugom dijelu prednost Zrinskica se samo povećavala da bi u nekoliko navrata bila plus sedam ( 27:34 i 31:38 ) i utakmicu bez problema privode kraju za sigurnu pobjedu 33:39.

U ovoj golijadi za Zrinski su se s po devet golova upisale Gavrić i Car, Pajić i Vukojević postigle su po sedam, Resman i Balić po tri  gola, a jedan je zabila Pavlović  koja je nedavno došla na posudbu iz koprivničke Podravke.

Tako su na najbolji način čestitale rođendan svojoj suigračici, vratarki Anji Žvorc. I mi se pridružujemo čestitkama! U sljedećem kolu naredni vikend u Čakovec dolazi Murvica i očekuju se novi bodovi za uzlet prema gornjem dijelu .

(Tekst: Miljenko Dovečer, Foto: FB Zrinski)