ŽNK Agram i ŽNK Međimurje odigrali neriješeno u pripremnoj utakmici

Seniorska ekipa ŽNK Međimurje u subotu, 17.02.2024. odigrala je pripremnu utakmicu sa ŽNK Agram iz Zagreba. Utakmica se odigrala u Zagrebu na nogometnom terenu Prečko. Nasa ekipa je odigrala   dobru utakmicu sa ekipom koja je u gornjem dijelu prvenstvene tablice u Super Sport prvoj ženskoj ligi. Utakmica je na kraju završila neriješenim rezultatom 1:1. Nasa ekipa je imala još nekoliko vrlo izglednih prigoda za pogodak te nismo uspijeli realizirati kazneni udrac u prvom poluvremenu. Trener je u ovoj utakmici dao odredenu minutažu i kadetkinjama, mladim igračicama iz naše škole nogometa.

SASTAV

Bartolić Lea, Sedmak Katja, Damjanović Helana, Čurin Ema, Varga Nina, Kirara Fujio, Terawaki Ayuri, Rodriguez Dokenica, Županić Kaja, Vujević Karla, Lewis Olivia,

Fot Anamarija, Puljić Ema, Višnjić Ana, Tkalčec Tara,Hrnčić Ema, Presečki Brigita, Katalenić Hana, Mustać Vivian.

Trener: Dizdar Ivan

Strijelac: Fot Anamarija

Komentar trenera

Tijekom cijele utakmice stvarili smo brojne prilike za gol, a iako smo promašili nekoliko vrlo tijesnih prilika, nevjerojatno sam ponosan na trud koju je pokazala svaka igračica.

Unatoč neriješenom rezultatu, bili smo bolji tijekom skoro cijele utakmice. Iako rezultat možda ne odražava u potpunosti našu dominaciju, pozitivni aspekti naše izvedbe su neosporni.

Također bih želio istaknuti izvanredan doprinos naših mladih igračica koje su bile zamijenjene tijekom utakmice. Njihov nastup je za svaku pohvalu, a to dovoljno govori o talentu koji obećava u našem klubu. Zaista je inspirativno vidjeti mlađe članove našeg tima kako napreduju i ostvaruju pozitivan učinak.

Dok idemo naprijed,  uvjeren sam da ćemo uz predanost ostvariti veliki uspjeh u nadolazećim utakmicama.

Ponosni smo na izvedbu naše ekipe i veselimo se izgradnji na tim temeljima u nadolazećim utakmicama.

ŽNK Međimurje