ŽENSKA I MUŠKA EKIPA OK PLAVI IZVOJEVALE POBJEDE

U nedjelju su obje ekipe OK Plavi imali domaće utakmice.

 

U 16 sati djevojke su ugostile Lepoglavu. Prije ove utakmice obje ekipe su u dva kola bile bez bodova. Pekleničarke su odlično ušle u utakmicu i odličnim servisima odvajaju se na desetak poena razlike. Set su sigurno privele kraju i osvajaju ga s 25:12. Drugi set je bio izjednačeniji, ali u završnici domaće igračice prisebnije i osvajaju set sa 25:18. Početkom trećeg seta Pekleničarke se odvajaju i sigurno utakmicu privode kraju. Zadnji set osvajaju sa 25:10. U četvrtom kolu naše djevojke idu na gostovanje u Ivanec.

01

Plavi – Lepoglava  3:0 (25:12, 25:18, 25:10)

Za OK Plavi nastupile su: Kerovec, Kolarić, Tuksar, Srša, Goričanec, Mance, Končić, L. I M. Novak, Derk, Turk, Žužić, Jezernik, Matić. Trener: Jurica Novak.

02

Nakon djevojaka, na red su došli dečki koji su ugostili Žerek. Plavi su u prva dva kola ostvarili dvije pobjede. Na početku Žerek nešto bolji, ali maksimalna prednost je bila 3-4 poena. Nakon tehničkog timeouta Pekleničari igraju puno bolje i odlaze na 5-6 poena prednosti. Prednost povećavaju i osvajaju set sa 25:16

 

01

. U drugom setu kao i u prvom, igra se vrlo kvalitetna odbojka. Set je izjednačen, ali domaći igrači nešto sretniji i spretniji i osvajaju ga sa 25:23. U trećem setu Žerek pada, što Pekleničari iskorištavaju i osvajaju posljednji set sa 25:11. Bitno je spomenuti da je ovo bio prvi poraz Žereka u ligi nakon 2-3 godine i prva pobjeda u povijesti Plavih protiv Žereka.

02

Plavi – Žerek 3:0 (25:16, 25:23, 25:11)

Za Plave su nastupili: G., K., H., i J. Novak, L. I M. Hranilović, Turk, Premužić, Trstenjak, Drljić. Trener: Damir Bilas.

OK Plavi se zahvaljuje svima navijačima koji su navijali za Plave u obje utakmice.

(Jurica Novak)

03