ZBOG BLAGDANA SVE NOGOMETNE UTAKMICE IGRAJU SE U NEDJELJU – RUDAR DOČEKUJE GRANIČAR IZ KOTORIBE

Upoznavanje sa ovotjednim nogometnim rasporedom  započinjemo sa obavijesti da se zbog blagdana Svih svetih sve utakmice svih ligaša igraju u nedjelju 02.11.2014. godine.  U MŽNL  Rudar igra u 14,30 dok naši županijski drugoligaši svoje utakmice započinju u  14,00 sati.

 

Pregled započinjemo sa Rudarom koji na Šuderki dočekuje drugoplasiranu ekipu Graničara iz  Kotoribe.  Radi se očito o veoma kvalitetnom protivniku koji se nalazi na drugom mjestu i momentalno petoplasiranom Rudaru bježi za pet bodova s tim da Rudar ima utakmicu manje. U slučaju pobjede u ovom susretu i u onoj utakmici manjka Rudar bi se vrlo lako mogao približiti na kraju prvenstva na bod razlike , a u slučaju kiksa nekih od ekipa ispred i plasirati se ispred njih. Normalno za to  je potrebno kvalitetno i dobro odigrati ove preostale susrete , a i malo sreće ne bi bilo na odmet.  Pravo nastupa zbog akumuliranih žutih kartona ovaj put nema Denis Levačić  dok će gostima nedostajati iskusni Dražen Heterlendi. Utakmicu sudi jedan od najboljih međimurskih sudaca Božidar Kolarić uz pomoćnike Horvata i Šupljike.  Delegat utakmice je Vodopija.

 

 U drugoj županijskoj nogometnoj ligi samo  Plavi iz Peklenice su domaćini dok Mura i Hajduk gostuju.

 Plavi iz Peklenice nakon neugodnog poraza u Štrukovcu u goste primaju još jednog neugodnog  protivnika Bratstvo iz Jurovca.  Pravo nastupa nema K.Erdelja.

Suci utakmice u Peklenici su Toplišnjak, Grgić delegat Štefanac.

 

Mura Hlapičina gostuje kod Pobjede iz G.Hrašćana , a s obzirom na neugodnu poziciju na tablici 14. mjesto od šesnaest ekipa te samo četiri boda prednosti ispred predposljednje plasiranog neznamo čemu se ekipa Mure može nadati ako znamo da zbog kartona nemogu nastupiti M.Jurović i Lipović . No kako nada umire posljednja  zaželimo Muri puno sreće   u osvajanju bodova u G.Hrašćanu. Sude Hajdarović ,Čeke i Kukovec delegat Toplek .

 

Hajduk Štrukovec nakon dobre igre i  sigurne pobjede protiv Plavih sa puno opravdanog unruzijazma odlaze  na noge ekipi M.Mihaljevca i objektivno uz igru i zalaganje kakvu su pružili prošle subote mogli bi se vratiti kući pjevajući.

Suci: Hergotić , Štrek i Rodrigue  delegat : Korunić .

 

U 3.ML Torpedo iz Križovca dočekuje Mladost iz Dekanovca i bilo bi lijepo kad bi prošlonedjeljnu pobjedu u gostima potvrdili sa nova domaća tri boda. Zbog žutih kartona kod domaćih će izostati M.Herceg.Sudi Herman dok je delegat Krhač.

 

Za kraj istaknimo još zaostalu utakmicu malih Rudarovih početnika u kategoriji U – 8  protiv Zasadbrega i njihovu visoku i uvjerljivu pobjedu 17 : 2. Bravo !!!!! (Z. Rihtarec)