ZAVRŠNA FEŠTA ŠKOLE NOGOMETA NK RUDAR

Lijepu sunčanu subotu mladi igrači i roditelji škole nogometa Rudar iskoristili su osim redovitog odigravanja utakmica 9.kola 2.HNL Središte Zapad Skupine  “B” i za zajedničko druženje te proslavu veoma uspješne  natjecateljske polu sezone. Na okupu su se našle sve mlađe kategorije kluba sa svojim trenerima Sanjkovićem , Rihtarcom ,Totom i D.Liklinom te voditeljem škole Kristijanom Antolovićem.

 Poseban dio tako uspješnog djelovanja škole svakako su roditelji koji veoma uspješno i rado surađuju sa vodstvom škole pa je tako bilo i sada na ovoj maloj završnoj  jesenskoj svečanosti.  Istaknimo da je sada u tijeku akcija oko nabavke isto obraznih klupskih trenirki uz podršku roditelja i sponzora o čemu ćemo vas izvijestiti i tekstom i slikom. O samim rezultatima nećemo sada, to ćemo nakon odigranog posljednjeg desetog kola kod Ivančice iz Ivanca ( U – 10 , U-12i U-14) , a najmlađi protiv Zasadbrega( U-8 )te juniori kod Podravine iz Ludbrega.

Spomenimo samo rezultate 9.kola protiv  Mladosti Comet iz Preloga.

U-10   Rudar-Mladost Comet  8 :1

U-12   Rudar-Mladost Comet  4 :1

U-14   Rudar-Mladost  Comet 1:0

U-8     Rudar – Sloboda S.  8 :0

Juniori  Rudar – Novi Marof  0 : 1

 

O konačnim plasmanima ekipa nakon jesenskog dijela izvijestiti ćemo vas nakon odigranog posljednjeg kola. (tekst i foto Z. Rihtarec)