Završena „saga“ u Međimurskom nogometnom savezu, Kristijan Antolović i službeno potvrđen za predsjednika MNS

Iz Međimurskog nogometnog saveza stiglo je priopćenje potpisano od novog predsjednika Kristijana Antolovića. U njemu se navodi kako je doneseno rješenje kojim je on, kao i trojica dopredsjednika, upisan u Registar udruga kao ovlaštena osoba za zastupanje saveza te je time završena više mjesečna ‘trakavica’ oko izbora novog vodstva saveza.

Upravni odjel za opću upravu i imovinsko-pravne poslove Međimurske županije donio je riješene kojim se u Registar udruga RH upisuju nove osobe ovlaštene za zastupanje Međimurskog nogometnog saveza  i to kao predsjednik Kristijan Antolović te dopredsjednici Mišel GanzerIvan Kos i Miroslav Novinščak.

Članovi Izvršnog odbora su: Nikola Košir, Denis Magdić, Mario Gašparić, Dražen Posavec, Nenad Novak, Saša Grkavac, Nikola Radmanić, Igor Žerjav i Ivica Mustač. U Nadzornom odboru bit će Vjekoslav Cvek (predsjednik), Franjo Golub i Vladimir Sabo.

Ovime su definitivno potvrđene odluke sa zadnje sjednice Skupštine MNS-a. Sama procedura upisa potrajala je nešto duže jer je Damir Dominić Uredu predao žalbu na zahtjev za upis novih osoba za zastupanje, na odluke Skupštine i predani zapisnik. Stoga je nadležni Ured zahtijevao svu potrebnu dokumentaciju i pokrenuo postupak za utvrđivanje pravovaljanosti zahtjeva, odnosno žalbe Damira Dominića.

Predana je sva tražena dokumentacija, a pregledom iste, nadležni je Ured donio rješenje o upisu novih osoba. Još neka eventualna žalba protiv ovog rješenja ne odgađa izvršenje rješenja. Ured je u opširnom obrazloženju utvrdio sve činjenice i potvrdio pravovaljanost svih odluka Skupštine.

Svi novi mandati vrijede iduće četiri godine.

(tekst i foto: zr)

Priopćenje Međimurskog nogometnog saveza