ZAVRŠEN CIKLUS U-10 TURNIRA – RUDARU DRUGO MJESTO U MALOJ SUBOTICI

Na posljednjem turniru U-10 koji je organizirala NŠ „Spartak“ Mala Subotica, limaći „Rudara“ nastavljaju sa uspješnim igrama. Na turniru je sudjelovalo 5 ekipa, ali osim NK „Međimurja“ to su ove godine bile ponajbolje u Međimurju. Igralo se po liga sustavu i naša ekipa je osvojila odlično 2.mjesto.

Pobjednik turnira je ekipa NŠ „Sloga“ Čakovec sa 3 pobjede i  1 neriješenom utakmicom. Naša ekipa je u prvoj utakmici bila bolja od ŠN „Sveti Martin“  1-0, igrala neriješeno sa NŠ „Prelog“ i izgubila od ŠN „Sloga“ 1-0. U posljednjoj utakmici sa domaćinima naši dečki su ponovo odigrali na najvišem nivou i pobjedom od 1-0 osvojili 2.mjesto. Pogotke za našu ekipu postigli su Jan Kolman i Karlo Bogdan, a osim njih na turniru su igrali Erik Švenda, Lovro Zadravec, Erik Kukulić, Goran Horvatić, Lovro Horvat, Fran Vranić, Niko Potočnik, Marko Lisjak, Nikša Sovar i najbolji vratar turnira Niko Kodbar.

Treba napomenuti da je uspjeh tim veći pošto danas nisu nastupili Fran Antolović i Borna Filipović.

Ekipu je u odsustvu trenera Lea Sanjkovića vodio dvojac Rajko Zadravec i Romeo Kodba.

 

Nakon vrlo uspješne sezone slijedeći tjedan je kamp u organizacija NK „Rudar“ , a onda slijedi zasluženi odmor. (Rajko Zadravec)