ZAVRŠAVAJU NOGOMETNE LIGE – VINCETIĆ SE OPRAŠTA OD RUDARA

Ovog vikenda igraju se utakmice zadnjeg kola u svim natjecateljskim  ligama u kojim se natječu nogometni gradski klubovi. Slijedi ljetna pauza pa počinju pripreme za novu sezonu, prijelazni rok , razni ljetni turniri,  tako da nas i dalje očekuju nogometna uzbuđenja.

U MŽNL ČK-VŽ  Rudar koji je osigurao drugu poziciju na ljestvici i tako ostvario zaista lijep uspjeh ove nedjelje gostuje kod ekipe Novog Marofa. Utakmica se igra u nedjelju 14.06.2015. u 18 sati. Voditi je sudačka trojka Klarić , Novak , Žerdin delegat Kečak.

 

Rudarovcima će ovo biti lijepa prilika da se pobjedom i dobrom igrom oproste od svog dosadašnjeg trenera Gorana Vincetića. Dok igrači  odlaze na odmor pred upravom kluba je vrlo težak zadatak  dovesti novog trenera  s obzirom na visoke standarde koje postavio trener Vincetić , a izbirljivi rudarovi navijači to će sigurno jako pomno pratiti. Zato im poželimo puno sreće i mudrosti u toj odluci.

DSCN9046

U 2.ML Zapad u subotu ekipa Hajduk Vindija gostuje u Sv.Jurju na Bregu kod ekipe Venere.Utakmica započinje u 17,30 sati , a vode je Hergotić , S.Novak, Trstenjak delegat Baksa.

14.06(nedjelja) u Peklenici će se odigrati utakmica između Plavih i Napredka iz G.Kraljevca također u 17,30 sati dok će susret voditi Toplišnjak ,Horvat ,R.Kolarić delegat Sokač V.

Mura iz Hlapičine gostuje u Malom Mihaljevcu u nedjelju u 17,30 , a sudačka trojka je Filipčić ,Fic , Bašek delegat Borko.

I u 3.ML  došlo se do zadnjeg kola, a Torpedo iz Križovca  dočekuje ekipu Mladosti iz Selnice uz suđenje Lukačić ,Grabar , Žganec delegat Sabol.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_0867

IMG_9539