ZAVRŠAVAJU MEĐIMURSKE NOGOMETNE LIGE – POČINJE EURO 2016

Rudaru je za zadnje 30.kolo sezone 2015/2016 godine ostalo odigrati utakmicu sa direktnim konkurentom za drugo mjesto ekipom Jalžabeta. Momentalno se ekipa Jalžabeta nalazi na trećem mjestu sa zaostatkom od  dva boda pa bi im eventualna pobjeda protiv lapornika donijela drugo mjesto, dok je Rudaru za isto dovoljan i bod. No kako je trener Liklin koliko toliko uspio kompletirati ekipu svi se u Rudaru nadaju osvajanju nova tri boda , pa da se tako spere i malo gorkast okus poraza u Kotoribi.

Utakmica  na Šuderki  igra se 11.06.2016.godine  u 18,00 sati , a vodi je sudačka trojka  Velđi , Tuksar ,Čurila delegat je Kapeš.

 

IMG_0711

1ML

 

Sokol iz Vratišinca svoju zadnju utakmicu u 1.ML igra kod Mladosti iz Svete Marije .Nakon ispadanja iz lige  ostaje im samo časno i pošteno odigrati  tu utakmicu i već  razmišljati o slaganju ekipe začim raniji povratak u 1.ML.

Utakmicu sude Žerdin ,Vlahek ,Vlah delegat je Kovač, a utakmica se igra u subotu   11.06.2016.godine u 17,30 sati.

 

03

2.ML Skupina „B“

 

Sve utakmice gradskih „B“-ligaša igraju se u subotu 11.06.2016.godine u 17,30 sati.

Mura iz Hlapičine domaćin je ekipi Zebanca , a utakmicu sude M.Mesarić , Hrušoci , Vrbanec  delegat je Vlahek.

02-67

Plavi iz Peklnice  gostuju u Šenkovcu protiv istoimene ekipe. Utakmicu vode D.Velđi ,Pokrivač , delegat je Vlahek.

IMG_7106-kopija

Igrači Hajduka  Vindije iz Štrukovca gostuje u G.Hrašćanu kod Pobjede jednim od troje kandidata za prvaka.  Sude Klarić , Vuk , Lukačić  delegat Novaković .

 

10-2

3.ML

 

Mladost iz Selnice i Torpedo iz Križovca  domaćini su u ovom posljednjem kolu. Mladost Selnica dočekuje ekipu Budućnost iz Podbresta , a sudi Koprivec dok je delegat Novak.

 

Torpedo dočekuje ekipu Borca iz D.Hrašćana , a utakmicu vodi Sukanec delegat je Zadravec.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_0686