Započinje proljetni dio škole trčanja za odrasle

Nakon duge i hladne zime Atletski klub Međimurje nastavlja sa Školom trčanja za odrasle, započetu u 2017. godini. Prvi proljetni trening zakazan je za srijedu 4. travnja s početkom u 18 sati. 

Svi oni koji žele nešto više naučiti o trčanju i svemu onome što je bitno za pravilnu pripremu i upražnavanje ove izuzetno korisne sportske aktivnosti, moći će to saznati od prof. Aleksandra Žbulja, glavnog trenera u AK Međimurje, koji je u svojoj karijeri, trenirajući najbolje atletičare Kluba, postigao niz značajnih rezultata na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Prof. Žbulj će sada svoja bogata iskustva, uz pomoć ostalih trenera u klubu prenijeti i na sve one koji nisu imali prilike baviti se sportom ili rekreacijom, a sada to žele svakako činiti zbog zdravlja ili zadovoljstva koje projicira sportska aktivnost.

Prijave sa svojim podacima, ime i prezime, godina rođenja, mjesto prebivališta, e-mail adresa i broj mobilnog telefona pošaljite na e-mail adresu [email protected]. Više informacija možete dobiti i na br. mobitela 098/921-1479.

Termini: ponedjeljak, srijeda, petak 18-19 sati

Mjesto održavanja: stadion SRC Mladost Čakovec

Kotizacija: 150 kn mjesečno. Uplata je moguća u gotovini ili na IBAN: HR5023400091116017115

(Miljenko Dovečer, foto : akm)