Započeli upisi u GK Marijan Zadravec Macan – ogroman interes za gimnastičke programe u Čakovcu

S početkom nove školske godine započela je i nova sezona treninga u našem najtrofejnijem sportskom kolektivu – Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan iz Čakovca. I već prvog dana upisa u Macanovom domu u čakovečkom središtu vladao je ogroman interes. U čakovečkoj gimnastičkoj obitelji s ponosom ističu kako su svi klupski programi koji su namijenjeni polaznicima različitih uzrasta odobreni i verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta svi programi.

Odlična atmosfera, sjajna organizacija, vježbanje na različitih spravama, vrhunski i školovani treneri iza kojih su brojni uspjesi garancija su kako svi polaznici gimnastičkih programa u Macanovom domu neće požaliti što su se odlučili za ovaj bazični sport. Već od ovog ponedjeljka mališane su dočekali treneri: Tanja Mesarić Novak, Marija Jurak Bošnjak, Domagoj Dominić, Matija Novak, Mario Vukoja, Tatjana Goverdoskaia , Igor Kriajimski, Damir Fotak, Luka Prprović, Dora Kapustić, Emica Vukoja, Roko Sorić i Marija Zadravec.

Od ove sezone trenerskoj ekipi pridružit će se i najbolji hrvatski gimnastičar Filip Ude. A kako bi dodatno pomogli roditeljima na početku nove vrtićke i školske godine, svim polaznicima U RUJNU DAJU 50% POPUSTA na članarinu. Ako još niste član Macan, a želite upisati svoje dijete u gimnastičke programe, možete to učiniti putem aplikacije IT Sport na linku https://itsport.hr/app/gkmzm/register, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 0957020877 te mailom na [email protected].

Tomica Jakopec