Zajednički nogometni kamp zagrebačkog Dinama i ŠN Dinamo-Zelenko

Temeljem potpisane suradnje između zagrebačkog Dinama i ŠN Dinamo-Zelenko od utorka 19. lipnja pa do subote 23. lipnja organizira se na igralištima u Domašincu, Novakovcu, Dekanovcu,  Gardinovcu i Turčišću  1. nogometni kamp GNK Dinamo.

Na navedenim destinacijama po četiri trenera iz Dinama u suradnji s trenerima ŠN Dinamo- Zelenko raditi će s uzrastima od 2011. do 2003. godišta.

– Do sada se prijavilo preko 110 djece u svim uzrastima s kojima će dva puta dnevno u prijepodnevnom terminu od 10,00 sati i poslijepodnevnom terminu od 17,30 sati raditi po četiri trenera iz Dinama, a njima će asistirati isto toliko naših trenera.

Za sudjelovanje na kampu svaki sudionik dobiti će majicu, a treninzi za svaku selekciju će se rotirati tako da će svako godište u prva četiri dana promijeniti četiri destinacije. Završni peti dan u prijepodnevnim satima u subotu 23. lipnja u Turčišću će biti upriličene utakmice za svaku selekciju.

Na ovoj selekciji vidjeti ćemo kakvi zahtjevi se traže u jednoj od najboljih europskih škola nogometa, naši treneri će svakako nešto i naučiti, a djeca pokazati kakav talenat posjeduju Međimurci – rekao je voditelj ŠN Dinamo – Zelenko  Tomica Blažon

Ovim putem ŠN zahvaljuje se glavnom pokrovitelju kampa , a to je  tvrtka TEHNIX iz Donjeg Kraljevca

(Miljenko Dovečer)

plakat kamp v1.1