ZAHUKTAVA SE „VENERA ŽUJA KUP“ U PLEŠKOVCU

Na stadionu Venera u Pleškovcu u tijeku je malonogometni turnir na mantinele “VENERA ŽUJA KUP”. Nakon devet godina ponovno se od subote odigravaju utakmice na kultnoj Veneri u noćnom terminu. U utorak i srijedu još se igraju utakmice u skupinama u kategoriji veterana i seniora, a završnica  je na rasporedu u petak.

01

Iako posjeta nije tako velika kao pred desetak godina gledatelji uživaju u atraktivnim potezima, a obzirom da se igra na mantinele i petmetarske golove pada puno zgoditaka.

U obje kategorije već se naziru neki favoriti za osvajanje turnira. Tako u kategoriji seniora pobjednika treba tražiti između ekipa FIŠKAL,TEAM SALE, CB MILENIUM i EUROTRANSPORTI KOSTANJEVEC. Kod veterana veliki favorit za osvajanje turnira je CB SARA CROBOYS,a eventualno ih mogu ugroziti veterani NK OMLADINAC Novo Selo Rok.

02

Uz najavu dobrog vremena polufinalne utakmice seniora, veteransko finale, te završne utakmice seniora za treće mjesto i veliko finale predviđeno je za petak 7.srpnja s početkom od 20 sati. Organizatori vjeruju da će završne borbe pratiti velik broj gledatelja jer se u finalima očekuju kvalitetne i neizvjesne utakmice.

(tekst i foto Miljenko Dovečer)

03

04

05

06