ZAČARANI RUDAR – DOBRA IGRA I ŠESTI UZASTOPNI PORAZ

Rudar je u 24.kolu izgubio i šestu utakmicu za redom. Ne znamo kada i je li ikada Rudar bio u tako crnoj seriji kao sada. I što sada reći,što napisati? Svatko od nas ima svoja razmišljanja, svi smo mi stručnjaci Jedni bi mijenjali trenera ,drugi igrače itd. No po našem mišljenju Rudar igra dobro, no postoji jedan veliki problem, a zove se realizacija.

01

I u utakmici s  Podravinom Rudar je prikazao vrlo dobru igru stvorio nekoliko izglednih prigoda,  no što to vrijedi kad lopta jednostavno neće igrače Rudara. Promašuju se i one najizglednije prigode. Sve ono što je dosad ulazilo u mrežu sada završava ili pored vratiju ili u rukama vratara. Kao da  su se igrači Rudara jednostavno zamjerili lopti i golu.

01a

Koliko će ta zla kob pratiti Rudar ne znamo, ali znamo da treba biti velik kako u pobjedama tako i u porazima. Jer najlakše je nekog okrivljavati . Igrači su danas  stvarno dali sve od sebe i 85. minuta utakmice bili bolja ekipa zapucali nekoliko“zicera“, dok su gosti ozbiljnije zaprijetili samo preko slobodnog udarca ,no Rajf je odlično reagirao i spriječio pogodak.

00

I ponovila se ona dobra stara izreka u nogometu“ ne zabiješ li svoje prigode biti ćeš kažnjen.“ U 85.minuti strpljivi i odlično organizirani gosti nakon brzog protunapada preko I.Vagjuneca i njegovog proigravanja Sakača dolaze do vodstva  od 0:1. Još su u 88.minuti povećali svoje vodstvo iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca preko S.Vađuneca i tako sa pobjedom od 0:2 iz Središća odnijeli sva tri boda.

02

Kriza rezultata vlada u Rudaru, a   idućeg vikenda dolazi veliki derbi sa Poletom iz Svetog Martina na Muri. Svakako jako teška utakmica za Rudar, no znamo da ta vječiti derbi  je  nešto posebno za obje ekipe , te ni trenutačna forma i plasman nisu odlučivale utakmice.

Ovim porazom Rudar je pao na trenutačno 9.mjesto na ljestvici nakon nepotpuno odigranog 24.kola.

03

RUDAR-PODRAVINA  0:2 (0:0)

4.ŽMNL ČK-VŽ             Igralište Šuderka                29.04.2017.godine    24.kolo

 

Suci: Bojan Novosel ,Ivica Svetec i Mirko Nikolić     delegat Zoran Hajdinjak

Strijelci: 0:1 85.Sakač   0:2  88.S.Vađunec(KU)

Gledatelja : 150

04

RUDAR:Rajf,Den.Levačić,Šardi, ,Vuri,Vurušić,D.Šoltić,Zadravec,N.Šoltić,Radiković, Horvat

(64.Knežević),M.Šoltić(80.Dan.Levačić)

pričuve:Stojko,Dan.Levačić,Knežević,F.Novak,D.Novak, trener: Nikola Goričanec

05

PODRAVINA:Banfić,Vađunec,Milošević,Valjak,Vagjunec(90.Belaj),Fajt,Matijašec(66.Namjesnik),Sakač,

Međimorec(76.Premec),Šestak,Topalovič(57Kučko)

pričuve: Gašparić,Kučko,Klekar,Premec,Namjesnik,Sušec,Belaj trener : Velimir Špikić

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

06