VRUĆE GOSTOVANJE RUDARA – DERBI U ŠTRUKOVCU

Sve se više zahuktavaju utakmice u nogometnim ligama  naših gradskih klubova i onih kojima posvećujemo više pažnje u našem praćenju.

MŽNL ČK-VŽ

 

Rudar iz M.Središća nakon  solidne partije protiv ekipe Mladosti Kometa , ali nažalost sa manjkom od dva boda,ove nedjelje  11.09.2016.godine u 16,30 sati gost je kod zahuktale ekipe Međimurca iz Dunjkovca Pretetinca. Ekipa Međimurca nanizala je sve tri pobjede u ligi, a u Kupu je pregazila ekipu Pušćina uvjerljivo sa 1:5 i ta na njihovom terenu.

No to ne bi smjelo previše preplašiti igrače Rudara jer uvjereni smo da oni nisu ništa manje kvalitetna ekipa od pojačane ekipe Međimurca  te da će u Dunjkovcu polazati svu svoju kvalitetu , a tada povoljan rezultat ne bi smio izostati.

Utakmicu sudi međimurska trojka u sastavu  Škrobar ,Felker, Sukanec delegat je Mavriček.

rudar

2.ML Skupina „B“

Derbi 2.ML skupine  „B“ igra se u Štrukovcu gdje Hajduk Vindija dočekuje ekipu Plavih iz Peklenice. Teško je prognozirati rezultat ovog derbija domaćin će vjerojatno pokušati osvojiti sva tri boda , a tome se nadaju i  dečki iz Peklenice. Zanimljivo će biti vidjeti koliko je traga na ekipu Darka Roba ostavila kup utakmica protiv Sokola i jesu li se  uspjeli i fizički i psihički oporaviti od tog susreta.
Derbi se igra u subotu10.09.2016.godine u 16,30 sati na igralištu u Štrukovcu. A suditi će Mesarić ,Blažić i Hrustek dok će delegat biti Križarić.

 

hajduk

plavi

Mura iz Hlapičine nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu od M.Mihaljevca i Kupu od Slobode Slakovec ove nedjelje 11.09.2016.godine u 16,30 sati  domaćin je starim poznanicima ekipi Bratstva iz Jurovca. Bodovi bi svakako dobro došli  no i ekipu iz Jurovca će se nešto pitati.

Sude Bedić , Grabar ,Vrbanec delegat je Mesarić.

 

mura

Sokol iz Vratišinca još uvijek ne zna za poraz ni u prvenstvu ni u Kupu i očito je da je ekipa Dražena Škvorca u velikom naletu. Tu svoju  odličnu formu morali bi potvrditi i u nedjelju 11.09.2016.godine u 16,30 sati kada su domaćini ekipi Slobode iz Mihovljana te upisati četvrtu prvenstvenu pobjedu za redom.

Utakmicu sude Rodrigue,Horvat ,Jurinec delegat je Talan.

 

sokol

D.Koncovćak također je u solidnoj formi i za očekivati je da u Mačkovcu kod Omladinca neće se olako predati. I bod osvojen u Mačkovcu vjerojatno bi zadovoljio njihove apetite , a pobjeda  bi sigurno predstavljala veliki uspjeh.

Juračić , Novak i Hrušoci voditi će utakmicu , a delegat je Podgorelec.

Utakmica se igra 11.09.2016.godine u  16,30 sati u Mačkovcu.

 

 d-koncovcak

3.ML

 

Nakon međusobnog ogleda u prošlom kolu koji je podigao veliku prašinu u međimurskom nogometnom miljeu Mladost /S/ i Torpedo ovog su vikenda domaćini.

Mladost iz Selnice dočekuje  ekipu Budućnosti iz Podbresta pa iako oslabljena neigranjem Mikulića  u derbiju drugog i trećeg na ljestvici očekuje povoljan rezultat.

Utakmicu vode Turk ,Kukovec, Nemet delegat je Lesjak.

 

mladost

Torpedo iz Križovca nakon upisana  tri boda protiv ekipe Borca iz Donjeg Hrašćana ima priliku na svom terenu podebljati bodovni saldo i tako se još malo popeti na prvenstvenoj ljestvici.

Utakmicu sude Mustač ,Pokrivač i Begović A. delegat je Božidar Kolarić.

Obje utakmice igraju se u nedjelju 11.09.2016.godine u 16,30 sati.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

torpedo