Vrlo dobre Plave ipak ostale bez polufinala Kupa protiv iskusnijeg Elting Nedelišća

Prije finala Kupa odbojkašice Plavih igrale su četvrtfinale kupa Međimurja protiv ekipe Nedelišće Elting. Gošće iz Nedelišća natječu se u drugoj ligi pa su bile favorit u ovom meču. Plave su odlično otvorile utakmicu, u stalnoj su prednosti od početka.

Tu prednost održavaju i dolaze do prvog seta rezultatom 25:20. Odlično su Plave odigrale prvi set. U drugom setu gošće na početku stvaraju prednost od 4-5 poena i tu prednost održavaju do kraja seta i osvajaju ga s 25:19.

U trećem setu dolazi do pada igre kod pekleničkih odbojkašica što koriste gošće i dolaze do 2:1 u setovima rezultatom 25:14. U četvrtom setu Plave ponovno igraju bolje i u stalnoj su prednosti do završnice seta. Krajem seta Plave vode 22:18. Iskusnije gošće tada igraju bolje i od sljedeći 8 poena, osvajaju 7 i dolaze do pobjede rezultatom 25:23. Plave su odigrale vrlo dobru utakmicu, ali nažalost gošće iz Nedelišća bile su bolje i zasluženo prolaze u polufinale Kupa.

Plavi – Elting Nedelišće 1:3 (25:20, 19:25, 14:25, 23:25

Plavi: Kerovec, Škvorc, Debelec, Hranilović, Goričanec, Kolarić, Turk, A., I. Mance, Srša, Končić, Novak, Mađarić. Trener: Jurica Novak

(Jurica Novak, foto: Tin Tomanić)