Vodstvo NK Međimurje na čelu s predsjednikom Rajkom Toplekom intenzivno je krenulo u potragu za igračima, potpisao Karlo Senčar

U klubu ciljaju dovesti tri, četiri iskusnija igrača, dok će većina njih biti mladi međimurski igrači koji su potekli u školi nogometa. Želja je vratiti i
neke od igrača koji su svoj put gradili u klubovima diljem Hrvatske.
Jedan od njih je dvadesetjednogodišnji Karlo Senčar koji se nakon deset godina vraća u Čakovec. Kao mladi dvanaestogodišnjak odlazi u susjedni Varaždin gdje se zadržava pet godina, da bi ga potom zapazila Rijeka i dovela u svoje redove.
Tu se zadržava kratko i potom odlazi u Osijek, koji ga ustupa Orijentu iz Rijeke. Nakon dvije i pol godine provedene u riječkom drugoligašu vraća se u klub iz kojeg je potekao.
Sa 14 godina upisao je tri nastupa za reprezentaciju u susretima sa SAD-om, Srbijom i Crnom Gorom. Najbolje se snalazi na lijevoj strani kao stoper ili lijevi bek, a može se pohvaliti i ubojitom i preciznom ljevicom.
Iako mlad već ima dovoljno iskustva kojim će pomoći svojim novim suigračima. Karlo Senčar u svakom slučaju će biti veliko pojačanje u mladoj ekipi Međimurja.
(tekst i foto: NK Međimurje Čakovec)