VIKENDOM NA NOGOMET – FOTO: NK MURA – NK VENERA

Prošli vikend zbog loših vremenskih prilika gledali smo nogomet pomiješan sa vaterpolom , a s obzirom na kišovito vrijeme koje nas je pratilo cijeli tjedan ni ovaj vikend sigurno nećemo gledati nogomet na ne znam kako dobrim terenima. Međutim zato kao i u prošlom kolu igrači su ti koji će  nam svojom borbenošću i požrtvovnošću  i znanjem priuštiti dovoljno zadovoljstva na samim utakmicama. Zato nemojte se  dvoumiti nego krenite na nogometne stadione i pružite podršku svojim klubovima.

IMG_4383

MŽNL ČK-VŽ

 

Nakon domaće pobjede od 1:0 protiv ekipe Naprijeda Rudar odlazi u goste ekipi Pušćina. Pušćine momentalno zauzimaju 8.mjesto na polovici jesenskog dijela sezone  sa 10 bodova. Rudar dijeli prvo mjesto sa ekipom Jalžabeta sa 19. bodova . Rudar je momentalno u takvoj situaciji da u svakom susretu traži pobjedu , što je i normalno radi forme u kojoj se nalazi i stanja na tablici. Rudar  je momentalno nešto oslabljen jer je za velik dio sezone izgubljen Gabrijel Radiković zbog odlaska na operaciju bruha. Želimo mu brz oporavak i povratak na zelene terene.

Za domaćina nema pravo nastupa Marko Bosilj zbog akumulirana tri žuta kartona.

Utakmica se igra u nedjelju 18.10.2015 godine u 15,30 sati na igralištu u Pušćinama.

Suci : P.Kolarić , Horvat , Šupljika delegat : Petek

IMG_4386

I ML

U prvoj međimurskoj ligi Sokol iz Vratišinca putuje u goste ekipi Poleta iz Pribislavca. Nakon teškog poreza od lidera prvenstva Sloge iz Čakovca  očekivanja ne mogu biti prevelika, ali je jedno sigurno da se mlada ekipe Sokola neće predati bez velike borbe.

18.10,2015 godine u 15,00 sati na igralištu Poleta u Pribislavcu uz suđenje sudačke trojke  Srnec , Vlahek , Kočila delegat Slavko Vodopija  očekuje vas borben susret.Zato idite na utakmicu i dajte podršku mladim sokolarima.

IMG_4390

II ML  Skupina B

Hajduk Štrukovec  na svom terenu  terenu dočekuje ekipu M.Mihaljevca 17.10.2015 U 15,00 sati . Kako su u zaostalom asusretu pobjedili ekipu Venere u gostima sa 0:1 i dijele prvo mjesto pobjeda im osigurava zadražavanje na toj liderskoj poziciji.

Suci:  Hergotić , Žganec G. , Juračić  delegat : Darko Jambrović

 

IMG_4398

Plavi iz Peklenice koji cijeli tijek dosadšnjeg orvenstva igraju toplo-hladno u nedjelju 18.10.2015 u 15,00 sati dočekuje ekipu Hajduka iz Brezja. Po nekoj dosadašnjoj logici trebali bi upisati tri boda , ali kako u nogometu nikad neznaš vidjet ćemo.

Suci:Toplišnjak  , Novak ,Pintarić delegat : Puklavec Mladen

 

IMG_4403

Mura iz Hlapičine gostuje kod ekipe Trnovca  te će pokušati nadoknaditi prošlonedjelnji kiks na svom terenu.

Utakmica se igra 18.10.2015. godine u 15,00 sati , a sude Škrobar ,Čeke , Hrustek delegat Božidar Kolarić.

 

 IMG_4400

III ML

 

Torpedo iz Križovca trebao bi imati najlakši kod  posao do svih ligaša jer dočekuje totalnog autsjadera ekipu Praga gdje bi moralo biti pitanje samo koliko će im komada uvaliti.

No nakon zaista lijepog starta i ulaska u sezonu U torpedu se opet očito pojavio stari sindrom nediscipline na što nas je i upozorio trener Stane Tot. Uslijedila su dva nezgodna poraza  kažnjeni igrači Damir Tuksar 6.mjeseci , Dino Žerjav 3.utakmice.

Šteta za ekipu koja je od pamtivijeka imala najveće nogometne talente u ovom dijelu Međimurja . Očito da se negdje nalazi problem kojeg sami moraju detektirati jer im mi ne želimo soliti pamet , ali ostaje činjenica da bi po svom igračkim talentima i igračima Torpedo morao biti najmanječlan I ML. Šteta za ekipu i mjesto.

Suci: Mesarić , Jurinec , Jarni delegat : Stjepan Fic

IMG_4389

NŠ RUDAR

 

Kategorije u HNS SREDIŠTE SJEVER Skupina A U- 10 , U-12, U-14 putiju u 9.kolu u Koprivnicu gdje su gosti istoimene ekipe. Utakmice se igraju u subotu 17.10.2015 sa početkom u 10,00 sati

Početnici u skupini A gostuju kod ekipe Sloge iz Čakovca u subotu u 13,00 sati.

Pioniri Plavih skupina A dočekuju u derbiju drugoplesiran ekipu Šenkovca u nedjelju u 10,00 sati na igralištu u Peklenici , dok su juniori Plavih ove subote slobodni  te će u nastavku imati odigrati dvije zaostale utakmice.

(Z: Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_4381

IMG_4388

IMG_4392

IMG_4396

IMG_4395