VIKEND PLAVIH ODBOJKAŠICA – KUP U M. SREDIŠĆU, ZAVRŠNI TURNIR U BELICI

Odbojkašicama OK Plavi sezona se polako bliži kraju. Nakon što im je završilo prvenstvo, na red je došao Kup Međimurja. U četvrtfinalu Kupa protivnice su im iz OKM Centrometala. Centrometalovke su prvenstvo završile na 3. mjestu dok su Pekleničarke završile 6. Utakmica se igra u petak u dvorani OŠ Mursko Središće s početkom u 16:30. Pobjednik ovog dvoboja ide na Štrigovu.

U nedjelju najmlađe odbojkašice OK Plavi, koje se natječu u maloj odbojci, igraju završni turnir. Nakon 5 turnira nalaze se na odličnom 2. mjestu. Na posljednjem turniru odigrat će 4 utakmice. Nakon svih utakmica voditelj lige će 3 najbolje ekipe nagraditi medaljama tako da mlade Pekleničarke imaju veliku šansu za osvajanjem medalje. Zbog ozljeda i drugih obaveza na turnir idu znatno oslabljene, ali će pokušati osvojiti medalju. Turnir se igra u Belici i počinje u nedjelju u 9 sati.

OK Plavi poziva sve navijače da dođu na utakmicu u Mursko Središće i turnir u Belicu i svojim navijanjem pomognu njihovim odbojkašicama da ostvare što bolje rezultate.

(Jurica Novak, foto Tin Tomanić)

uvodna-18