VETERANI D. KONCOVČAKA POBJEDNICI TURNIRA POSVEĆENOG MLADENU VUKOVIĆU

U subotu 27. kolovoza  veterani NK Donji Koncovčak održali su turnir posvećen prerano preminulom nogometnom kolegi Mladenu Vukoviću. Veterani se svake godine okupljaju, takmiče i druže u spomen na svoga prijatelja Mladena koji je bio omiljen u društvu, poznati zabavljač i svirač bubnjeva u Grupi Monaco. U kolovozu prošle godine istrčao je na teren u Lopatincu gdje je tijekom utakmice preminuo. Upravo u njegovu čast suigrači i sumještani organiziraju ovaj turnir.

01a

Na turniru su učestvovali veterani Venere iz Lopatinca, Poleta iz Svetog Martina na Muri, Mure iz Hlapičine i naravno domaćini koji su ove godine bili pobjednici turnira. Drugo mjesto osvojili su veterani Mure, treće Venere dok su posljednji bili Poletovci.

01b

Najemotivniji trenuci bili su kada su djeca preminulog Mladena, Kristina, Nikola i Marko podijelila nagrade za osvojena mjesta. U tim momentima malo tko je ostao ravnodušan. Ova plemenita gesta podsjetila je sve prisutne koliko je život vrijedan. Bavljenje sportom je ponos, a imati natjecateljski duh u sebi vrlina svakog sportaša. NK D. Koncovčak i obitelj Vuković zahvaljuju svima koji su se odazvali. Kažimo i to da je bograč za sve sudionike skuhao Dražen Oletić.

(Jerko Flac, foto Tin Tomanić, NK D. Koncovčak)

01c

01d

01e

01f

01g