VELIKO DRUŽENJE ŠKOLE NOGOMETA „RUDAR“ ZA KRAJ POLUSEZONE

ŠN „Rudar“ M. Središće u sklopu koje od ove sezone djeluju igrači iz klubova NK „Rudar“  M. Središće , NK „Plavi“ Peklenica , NK „Sokol“ Vratišinec te NK „Torpedo“ Križovec upriličila je za kraj ove polusezone veliko zajedničko druženje svih igrača , njihovih trenera , roditelja kao i članova UO  škole. Nakon zajedničkog slikanja za kalendar za 2017.godinu , te odigrane zaostale utakmice kategorije U-17 uslijedilo je zajedničko druženje u Društvenom domu u Peklenici uz  bogat meni koji je u suradnji sa roditeljima priredila ŠN.

01

02

Koordinator , a ujedno i trener u ŠN Leonard  Sanjković najprije se zahvalio svim igračima  na zaista lijepom sportskom dostignuću tijekom protekle polusezone. Nije zaboravio napomenuti veliku pomoć roditelja te im na tome najljepše zahvalio.

03

Grad M. Središće na čelu sa gradonačelnikom Draženom Srpakom tijekom cijelog rada škole pružao joj je veliku pomoć pa mu je i na tome najljepše zahvalio kao i na tome što se odazvao njihovu pozivu te i im se  pridružio na njihovom druženju.

04

Dražen Srpak u svom obraćanju  članovima škole kao i njihovim roditeljima rekao je da je sretan što vidi ovako veliki broj  mladih igrača na okupu što znači da se ide u dobrom smjeru, kako bi svi klubovi koji učestvuju u ovom dobrom projektu danas-sutra iz nje dobili dobre i kvalitetne igrače za seniorske ekipe, a možda neko od njih postane i novi središćanski Srećko Bogdan. I dalje će Grad maksimalno pomagati koliko će biti u njegovoj moći  te svima skupa unaprijed zaželio sretne Božićne blagdane kao i Novu Godinu.

05

O rezultatima u svih uzrasnih kategorija ŠN „Rudar“ u protekloj polusezoni izvijestiti ćemo vas uskoro  kroz prizmu voditelja škole  Kristijana Antolovića kao i trenera svake kategorije posebno.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

06