VELIKI MEĐUNARODNI TURNIR MLADIH NOGOMETAŠA U MURSKOM SREDIŠĆU

Nakon završetka natjecateljske polusezone mladi Rudarovi nogometaši nisu prestali sa svojim aktivnostima . Svoj rad i natjecanje preselili su u dvoranu. Učestvuju na turnirima, a ovaj vikend i sami su domaćini velikog međunarodnog  malonogometnog turnira u kategorijama limača i mlađih pionira. Turnir će se održati u dvorani OŠ M. Središće i to 20.i 21. 12 .2014. godine. U dva dana na turniru će učestvovati 35 ekipa  sa oko četristo igrača iz Slovenije i Hrvatske.

Prvog dana turnira 20.12.2014/subota/učestvovati će 19 ekipa u kategoriji U-10 Limači  sa početkom u 10 sati.

U – 10 :  Mura /M.Sobota/ Zavrč,Turnišće , Ljutomer ,Martijanci, Nafta /Lendava/ , Ivanić Grad ,Međimurje /Čakovec/ ,Sloga , Polet /SmnM/ ,Sokol ,Strahoninec ,Spartak ,Zelenko, Omladinac /NSR/ i domaćin Rudar.

U nedjelju drugog dana turnira na redu su mlađi pioniri kategorije U-12 . 21.12.2014

turnir počinje u 9 sati ujutro i traje cijeli dan.  U toj kategoriji natječe se 16 ekipa iz susjednih zemalja .

U-12 : Mura M.Sobota , Zavrč ,Ljutomer , Martijanci ,Ivanić Grad ,Varteks-Fotex , Međimurje , Sloga, Polet ,Spartak,Strahoninec,Rudar.

 

 

Iz Nogometne škole Rudar sve vas pozivaju da se odazovete na ovaj lijepi sportski događaj te da i na taj način pomognete i pokažete mladim nogometašima da podržavate njihov sportski zdravi život.

Ulaznice je simboličnih 10 kuna i cijeli prikupljeni iznos ide za daljnji razvoj Škole nogometa Rudar. Svi ste dobrodošli i pomognite mladim Rudarovcima svojim navijanjem. (Z. Rihtarec)

pio 8