VELIKI MALONOGOMETNI TURNIR U SPORTSKOJ DVORANI M. SREDIŠĆE

Tek što su završili sa prvenstvenim utakmicama u HNS ligi Sjever  Središte Varaždin, mali nogometaši NŠ Rudar na čelu sa svojim vodstvom i uz pomoć roditelja ovaj vikend 5. i 6. prosinca 2015. godine u Sportskoj dvorani M. Središće organiziraju Zimski malonogometni turnir “Rudar 2015 “. Turnir se organizira u dvije dobne kategorije U-8 i U-10.

05.12.2015.godine /subota/ prvoga dana turnira  sa početkom u 9 sati započinju svoja natjecanja 18 ekipa u kategoriji U- 10. Podijeljeni su u četiri skupine. Drugog dana 06.12.2015.godine /nedjelja/ svoje znanje će prikazati  mladi nogometaši u kategoriji U-8.  Utakmice također počinju u 9 sati u 3 skupine natjecati će se 14 ekipa.  U NŠ Rudar pobrinuli su  se da se svi učesnici osjećaju ugodno u našem mjestu , a za sve učesnike osigurali su hranu i piće.

 

O rezultatima izvijestiti ćemo vas odmah nakon odigranih utakmica. Svi vi koji imate vremena nemojte propustiti pogledati dva dana majstorija mladih nogometaša. Dođite i pogledajte sigurno nećete zažaliti.

 

(Z. Rihtarec)

02