VELIKI DERBI NA ŠUDERKI, ZANIMLJIVO U VRATIŠINCU, PEKLENICI I KRIŽOVCU

MŽNL ČK-VŽ

 

Derbi prvenstva ovog vikenda očekuje nogometaše NK Rudara. Kao lideri na ljestvici sa 46 osvojenih bodova dočekuju drugoplasiranu ekipu Nedelišća koja zaostaje za dva boda.  Utakmica je to koja u konačnici može odlučiti i o prvaku MŽNL ČK-VŽ. Obje ekipe utakmicu dočekuju u kompletnim sastavima pa možemo očekivati jako dobru utakmicu uz veliki broj gledatelja. U Rudaru su se potrudili da organizacijski dobro dočekaju utakmicu.
Utakmica se igra u subotu 16.04.2016.godine u 16,30 sati na igralištu Šuderka. Utakmicu će voditi veoma kvalitetna  sudačka trojka u postavi Patrik Kolarić , Borut Križarić  i Matija Horvat pa i s te strane možemo očekivati  njihov veliki i dobar doprinos u odigravanju derbija. Delegat utakmice je Petek. Prema prognozi očekuje nas lijepo i sunčano vrijeme te ste svi pozvani da pogledate ova nogometni spektakl svakako dviju najboljih ekipa lige.

rudar

1.ML

 

Što može ekipa Sokola nakon dva uzastopna poraza  od direktnih suparnika sa dna ljestvice pokazat će u nedjelju 17.04.2016.godine u 16,30 sati protiv ekipe Mladosti iz Palinovca. Radi se o vrlo dobroj ekipi,  ali čini nam se puno jačoj na svom terenu pa bi  Sokoli uz svoju dobru igru mogli doći do tako potrebitih bodova.

Suci utakmice  su G.Žganec ,B.Križarić  i Z.Novak.Delegat je  Poredoš.

sokol

2.ML Skupina „B“

 

 Hajduk iz Štrukovca dočekuje ekipu   Zasabrega77. Utakmica se igra u subotu 16.04.2016. godine u 16,30 , a sude je  Hergotić , Horvat i Mihalić delegat je Šoltić.

 

hajduk

Plavi  dočekuju ovog proljeća vrlo dobru ekipu D. Koncovčaka. Nakon što su unatoč dobroj igri ostali bez bodova u Zasadbregu dečki Darka Roba  žele pred svojom publikom uknjižiti tri boda. Biti će zanimljivo vidjeti na djelu i veterana Borisa Radikovića koji ovog proljeća trese mreže kao u mlađim danima.

Utakmica se igra u nedjelju 17.04.2016 u 16,30 sati , a sude  Kukovec ,Grabar i Koprivec delegat Talan.

 

plavi

d. koncovčak

Mura iz Hlapičine gostuje u Šenkovcu  i pokušati će sve da se nekako domogne bodova  što će biti dosta teško. Svakako  će Mura učiniti sve što je u njenoj moći da ostane neporažena.

U nedjelju 17.04.2016. godine u 16,30 sati utakmicu će suditi  Juračić ,Hunjadi,Bašek , a delegat je M.Sabol.

mura 

3.ML

 

Zanimljiv susret očekuje nas u Križovcu između Torpeda i Mladosti iz Selnice . Obje ekipe su u prošlom kolu izborile pobjede pa će biti zanimljivo vidjeti njihov sraz , iako nam se čini da je Torpedo lagani favorit. Suci utakmice su Sukanec ,Klobučarić,Tomašić a delegat je Baksa. Susret se igra u nedjelju u 17.04.2016. u 16,30 sati.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

torpedo

selnica 1