VELIKA FOTOGALERIJA Košarkaši Rudara družili se na Susretu generacija

Subota 26. lipnja bila je dan kada su u Košarkaškom klubu Rudar održali svoj tradicionalni Susret generacija. Iako se Susret održava svake godine u svibnju, zbog epidemioloških je mjera ove godine prebačen na lipanj, a to je bio i glavni razlog nešto manjeg broja ljudi nego inače.

Mnogo ih je bilo odsutno zbog Prve pričesti i godišnjih odmora, ali druženje je svejedno bilo zabavno i lijepo.

Susret generacija bio je zakazan za 16 sati, ali treba spomenuti i dečke koji su kod vanjskog terena uz dvoranu bili već od 12:30, samo da bi sve bilo spremno za početak druženja. Mladen Tkalec-Stivi bio je glavni kuhar, a predsjednik kluba Ivan Božić, Saša Srnec i Teo Cilar pomagali su u pripremi namirnica za glavno jelo, a to je bio odličan gulaš koji je nestao jako brzo.

Oko 16 sati počelo je okupljanje onih najmlađih koje je trener Branko Damjanović podijelio u dvije ekipe. Utakmica je bila napeta do samog kraja, a pobjednička ekipa je slavila s poenom razlike.

Nakon njih, na teren su stupili seniori i veterani Rudara. U toj su utakmici uvjerljivo slavili seniori. Valja spomenuti kako je utakmica bila neizvjesna do kraja prvog poluvremena, a nakon toga su mlađi seniori samo povećavali razliku i na kraju zasluženo slavili.

Nakon toga druženje je nastavljeno vani kraj dvorane uz hladnu pivu, a smijeha razgovora o svim temama nije nedostajalo.

(Teo Cilar, foto: Tin Tomanić)