VELIKA FOTOGALERIJA HLAPIČINA Mura velikom feštom proslavila naslov prvaka i ulazak u viši rang natjecanja

Na impozantan način Mura iz Hlapičine osvojila je naslov prvaka u 3.ML Skupini B s deset bodova prednosti, osvojenim 71 bodom i veličanstvenom gol razlikom 152-18 te se vratila tamo kamo u najmanju ruku pripada u 2. Međimursku nogometnu ligu.


Svakako u tome moramo spomenuti i ogroman udio najboljeg strijelca ne samo 3. ML već i svih međimurskih liga, a vjerujemo i šire, Nenada Radikovića koji je u 26 odigranih utakmica postigao 58 zgoditaka što je prosjek više od dva gola po utakmici.

Sve su to brojke za respekt pa zato svima u klubu i svima onima koji su pomagali u radu u klubu pripadaju velike čestitke.
ČESTITAMO!
Utakmica zadnjeg kola s ekipom Šenkovca koja je bila više formalnost i obaveza završila je uvjerljivom pobjedom Mure rezultatom 0:5. Strijelci za Muru u ovoj utakmici bili su Telebuh, Radiković, Vrbanić, Varga i Perčić.
S obzirom na to da je formalno domaćin bila ekipa Šenkovca, ali su korektno izašli u susret domaćinu do kod kuće proslavi titulu šampiona gdje su prije utakmice priredili i „špalir“ za prvake i njima sve čestitke za fer i korektan odnos. Bravo Šenkovec!

Prije same utakmice igrači i navijači provezli su se vlakićem ulicama Hlapičine i tako proslavili svoj uspjeh.

Pehar i medalje za osvojeni naslov prvaka 3.ML Skupina B igračima Mure predao je tehnički tajnik NSM-a Darko Jambrović.

Evo da vam i predstavimo popis  igrača kao i trenmera koji su zaslužni za ovaj uspjeh:

treneri:
– jesen – Ivan Hamunajec
– proljeće – Leonard Sanjković

igrači:
Tkalec Nino, Vuri Sebastijan, Šprajc Nino, Telebuh Ivica, Varga Saša, Vrbanić Filip, Radiković Nenad, Posel Roko, Tkalec Luka, Sakač Nikola, Perčić Nikola, Jurović Marko(cap), Krajačić Fran, Vurušić Karlo, Jambrošić Nino, Ladić Ivan, Tuksar Nikola, Brezovački Mateo, Bogdan Valentino, Ramić Rafael

Da ta promocija prvaka bude još veličanstvenija pobrinuli su se u Muri uz pomoć Društva žena Hlapičina te Medeka i ekipe ipripremili za sve gledatelj i prisutne na SRC „Radovan Oletić-Ratko“ besplatnu hranu i piće uz neizbježnu živu glazbu kako je to već tradicija kod fešti koje organizira Mura.


Ovi rezultati su svakako velika nagrada svima koji se trude da Mura bude tako uzoran sportski kolektiv , a posebno njezinom neumornom predsjedniku Dragutinu Stojku.

(tekst i foto: zr,foto: Dražen Oletić, video: Fran Hoščušćak)