VELIKA FOTOGALERIJA Drugo kolo lige „Rudar“ – više od same trke

Prekrasno subotnje večer na šetnici kraj Mure u Murskom Središću je bilo iznimno živahno i nadahnjuju će. Tko bi nakon virusa koji je poharao Svijet imao hrabrosti reći da je sve iza nas? A baš tako je izgledalo na drugom kolu, treće lige Trkačkog kluba Rudar iz Murskog Središća.

Sve oči su bile uprte u ovaj događaj od kojeg se očekivalo mnogo. Nakon prvog kola i početka cijepljenja ljudi su željni događanja i druženja u prirodi, a to im je upravo pošlo za rukom kraj prekrasne šetnice koja je nezaobilazni dio turističke manifestacije najsjevernijeg grada RH, s pogledom na trkače-sportaše koji su bili željni druženja i postizanje svojih najboljih rezultata na utrci od 3,1 i 8 km.

Navijači, simpatizeri, volonteri, članovi TK Rudar tjednima su pripremali trkački događaj za koji  su dali sve od sebe da utrka privuče što veći broj natjecatelja i sportaša. Uspjeli su! I više od očekivanog, drugo kolo je ispunilo sva očekivanja. S pravom jer nakon svega organizirati i privući ovako velik broj trkača, gledatelja i navijača jest samo zahvala svima koji su dali truda da grad Mursko Središće, TK Rudar bude jedno od nezaobilaznih destinacija šetnje, druženja u prirodi i daljnji potencijal da trka „Rudar“ živi i proživi još puno kola.

Na utrci je ukupno sudjelovalo 114 trkača. Darko Okreša iz Brezja je bio najbrži na stazi od 3,1 km s vremenom od 11:13 sek, dok je u ženskoj kategoriji prvo mjesto na istoj stazi zauzela Iris Jambrešić iz Mursko Središća s vremenom od 13:11 sek.

Na stazi dužine 8 km u muškoj kategoriji najbrže je otrčao Siniša Škvorc iz Slemenica s vremenom od 31:31 sek, dok je u ženskoj kategoriji prvo mjesto pripalo Martini Bezek iz M. Središća s vremenom od 35:05 sek.

Na samom kraju zahvala je išla i svim volonterima, sponzorima, portalima koji su prenijeli najavu događanja, ali i pratili sva zbivanja u trkačkom sportu, uz najavu da se druženje nastavlja na trećem kolu koje je već sada zakazano za 03. srpanj.

Sponzori ovog kola su bili Grad Mursko Središće, Međimurska županija, Pekara „Panis“ Mursko Središće. Iz trkačkog kluba Rudar se svima najiskrenije zahvaljuju, kao i web portalima koji su prenijeli najavu i sam događaj.

Martina Bezek, foto: Tin Tomanić