VATRENI SU KRDO PREVARANATA – ODMAH ISTJERATI GLUMCE I ŠARLATANE I DATI ŠANSU MLADIMA!

Hrvatska nogometna reprezentacija je u Norveškoj doživjela pravi sportski debakl, za koji je  izravno odgovoran izbornik Niko Kovač, dakako, i igrači, glumici u kopačkama.

Onog trenutka kada je izbornik, uz osmijeh kao da je drogiran, rekao da smo odigrali odlično protiv Azerbajdžana, iako nismo pobijedili, bilo je jasno da se radi o posljednjem čavlu u lijes hrvatskog nogometa. Reprezentacija predvođena Nikom Kovačem, aktualnim vodstvom HNS-a, Zdravkom Mamićem…, pretvorila se u krdo prevaranata. Da to krdo, sastavljeno od skupih igrača, zvijezda, ne želi igrati zajedno i djelovati kao momčad bilo je jasno još protiv Italije na Poljudu, kada smo jedva izvukli živu glavu, iako su Talijani danas zapravo na razini Norveške. Naime, ako izbornik kaže da smo izgubili od Norveške jer su Norvežani odlični, jer su igrali dobro, a mi nismo imali sreće, onda je naš izbornik obični šarlatan i notorni prevarant. Njemačka bi ovakvoj ‘odličnoj’ Norveškoj dala pet golova kad bi morala.
Što učiniti?
–    Odmah protjerati Niku Kovača
–    Dovesti stranca za izbornika, ‘goniča robova’,  koji će protjerati sve ove glumce i prevarante koji igraju odlično u klubovima u kojima dobro zarađuju, dok bojkotiraju hrvatski dres. Srna PRVI mora ići. Od kapetana Vatrenih Norvežani su napravili majmuna više puta, izravni je krivac za oba  norveška gola.
–    Ne vjerujte u njihovo domoljublje, to su glumci koji glumataju u reprezentaciji, a u svojim klubovima riskiraju glavu za loptu. Boli ih ona stvar za Hrvatsku dok imaju milijune u džepovima.
–    Neka igraju klinci, no, tek kad Mamiću te klince istrgnemo iz ruku
–    Popis odgovornih? Igrači, a onda svi ostali, jednom riječju prevaranti.
–    Hrvatska zaslužuje izbornika koji će imati hrabrosti reći idemo na svjetski vrh, a ne kretena koji će poslati poruku navijačima ‘odlično, nismo izgubili protiv Azerbajdžana…’

(Ivana, http://www.tinolovka-news.com/)

IMG_20150906_194845