VARAŽDIN U RAVNOPRAVNOJ UTAKMICI BOLJI OD RUDARA

                                   VARAŽDIN – RUDAR   1 : 0 ( 1:0)

 

SASTAVI :

 

VARAŽDIN :Težak , Sambolec Kučko , Cvek , Egri ,Branilović , Režić , Rog ,      Roginić (85.min Čeko ) Rebernik (Hranilović ) Petrović  pričuve; Čosić ,Babić , Hižak ,Mesarić , Hranilović, Suntešić , Čeko  Trener : Solomun Ivica

 

RUDAR: M.Rajf ,Šprajc ,Vuri ( 80. Podgorelec ) D.Šoltić ; F.Novak ,Zadravec ,Stojko (62. Vurušić B.) , Čalopa ( 67. Jezernik ) N.Šoltić ,D.Novak ,M.Šoltić , pričuve: R.Rajf , S.Vurušić ,Radiković ,Jezernik , B.Vurušić , Liklin ,Podgorelec Trener :Liklin Smiljan

 

Gledatelja : 200

 

Suci : Gomerčić , Džajkić ,Ličinić , Lončar Delegat : Martinaga Nenad

 

U igri dva apsolutno ravnopravna protivnika sa malo šansi više sreće ovaj pu imao  je domaćin koji je uz jednu pogrešku u obrani Rudara u 43.minuti preko Marka Roginića postigao jedini zgoditak koji je odlučio utakmicu.

Ovaj put trener Rudara Liklin izvršio je neke izmjene u ekipi tako da se ovaj put  Rudar postavio malo daefanzivnije što je apsolutno donijelo rezultat u kompatnosti cijele ekipe. Vjerojatno da nije bilo te pogreške u obrani Rudar bi se iz Varaždina vratio neporažen. Imali su i laporniki dvije polušanse za postizanje zgoditka , ali je odlično intervenirao domaći vratar. Bez obzira na poraz Rudara kod mlade ekipe Varaždina  koja ima treninge dva puta dnevno U Rudaru ovaj put moraju biti zadovoljni odnosom ekipe prema igri te je očito da se ekipa polako vraća u ona vremena ove natjecateljske sezone kad je oduševljavala svoje navijače. Treba istaknuti i lijepi broj navijača Rudara u Varaždinu kao i korektan odnos domaćina prema njima. Opet je naš najvatreniji navijač bio  naš neuništivi  Ivica Kraljić – Gustav.

Trener Rudara Smiljan Liklin : Po mom mišljenju odigrali smo dobru i discipliniranu utakmicu  onako kako smo s dogovorili. Svjesno smo domaćinu prepustili inicijativu, postavili se malo  defanzivnije nego inače što je iziskivalo i neke promjene u momčadi i što se pokazalo opravdanim.Ja sam zadovoljan bez obzira na to što smo poraženi domaća ekipa je trkački puno spremnija s obzirom na njihov broj treninga , dok naši dečki to nisu u mogućnosti jer su gotovo svi zaposleni.

Ako se tako budemo postavili u  slijedeće dvije utakmice kod kuće nebi smjelo biti problema jer čini mi se da su se dečki nakon jednog razdoblja malodušnosti posložili najviše u glavama i opet dišu kao ekipa što mi daje pravo na optimizam.

 

Samo da spomenemo da je slijedeće dvije utakmice Rudar domaćin , a dolaze Prelog i Virovitca . (Z. Rihtarec)