Uzvratna utakmica finala Kupa MNS-a između Poleta i Rudara, u subotu u Svetom Martinu na Muri

U subotu 15. 08. 2020. godine igra se uzvratna utakmica finala Kupa MNS za 2019/20. godinu  između Poleta Sveti Martin na Muri i Rudara iz Murskog Središća na igralištu Poleta u Svetom Martinu.

Prva utakmica u Murskom Središću završila je uvjerljivom pobjedom gostiju iz Svetog Martina i to rezultatom 0:4. Kako je praktički skoro riješeno pitanje pobjednika Kupa, za očekivati je da će treneri ekipa Polet i Rudara u ekipe postaviti igrače koji su dosad malo manje igrali, s obzirom na to da i jednu i drugu ekipu nakon ove utakmice u sljedećem tjednu očekuju još dvije utakmice i to utakmica 2. kola Kupa MNS-a za 2020. u srijedu 19.08., te utakmica 1. kola 3. HNL lige središte Sjever u subotu 22.08.2020. godine.

Iz Rudara nagovještavaju ozbiljan pristup utakmici bez obzira na rezultat iz prve te će svakako pokušati prikazati efikasniju i agresivniju igru nego u prvoj utakmici.

Iz Poleta pak će sigurno inzistirati na igri kojom će potvrditi veliki kapital donesen iz Središća, i tako u svoje vitrine donijeti po drugi put pehar MNS-a.

Utakmica se igra u subotu u 17,30 sati i sigurno možemo očekivati jednu lijepu nadasve otvorenu utakmicu, rasterećenu nekih posebnih taktičkih obveza oba trenera.

Utakmicu sude: Igor Križarić, Borut Križarić i Edvin Zobec , a delegat utakmice je Stjepan Đuranec.

U nastavku vam donosimo nekoliko fotografija  našeg fotoreportera Tina Tomanića za podsjećanje na prvu utakmicu finala, te nek vam one posluže kao pozivnica da dođete još jednom vidjeti sraz finalista Kupa.

(tekst: zr, foto: Tin Tomanić)